Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre'nin Teklifi Cenk'i Şoke Ediyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre’nin Teklifi Cenk’i Şoke Ediyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Zalim İstanbul, uzun bir aradan sonra 37. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Agah, Ceren’i köşkten kovar. Ceren, bebeğini bırakmak istemese de yaka paça dışarı atılır. Seher ise, Agah’a bebeğini satanın Ceren değil oğlu Cenk olduğunu söyler. Öfkeden deliye dönen Ceren, intikam yemini eder. Cenk. yaptıkları şeyler için büyük bir pişmanlık içine girer. Agah ise yaşanan olaylardan sonra fenalaşır. Dizinin 37. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cemre’nin teklifi Cenk’i şoke ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Cemre’nin Teklifi Cenk’i Şoke Ediyor!

Zalim İstanbul 37. bölüm 2. fragmanında; Ceren, Umut’un annesine kavuşması için harekete geçiyor. Cemre, Cenk’e bebeğin annesine kavuşması için Ceren’le tekrar evlenmesinden başka çaresi olmadığını söylüyor. Cenk ise Ceren’e, onun yüzünü bile görmeye tahammülü olmadığını söylüyor. Nedim ile Cenk, Cemre için birbirlerine giriyor. Ceren, köşkü onların başına yıkmaya yemin ediyor. Nedim, Cenk ile kardeş olduğunu öğreniyor mu?

İşte Zalim İstanbul 37. bölüm 2. fragmanı….

ZALİM İSTANBUL 36. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ceren, Nedim’den boşandıktan ve yüklü parasını aldıktan sonra köşkten ayrılacağı için babaannesi ile birlikte üzülmeye başlamışken bebeğinin yaşadığını öğrenir. Bebeğinin eve gelmesiyle, Ceren ile babaannesi artık köşke iyice yerleşir. Şeniz, tedavi olmak istemez. Seher ise, ona acıyıp ne yapmış olursa olsun ona yardım eder.

Yerde düşmüş vaziyette Şeniz’i bulan Seher, yardım ister. Nedim ise, yıllarca kendisini tekerlekli sandalyeye mahkum etmesine rağmen Şeniz’in yardımına koşup onu yerden kaldırır. Ceren, Şeniz’in yanına gidip ona kendisinin kazandığını söyler. Agah, köşkte kalmasa da avukatı aracılığıyla her şeyden haberi olur.

Ceren, bebeğini kullanarak Cenk’e yanaşmayı dener. Cenk, bebeğe dokunanaz bile. Ona, bebeğe babalık edeceğini ama onunla asla olmayacağını söyler. Agah, önce Nedim’in Ceren’e kendi hesabından yaptığı yüklü ödemeyi öğrenir. Cenk, babasıyla konuşmak için onun yanına gider. Agah’a, bebeğe karşı bir şey hissetmediğini söyleyince babası ona öğüt verir.

Cenk, Ceren’in şirket hisselerinin yarısını istediğini, kendisinin de vereceğini babasına söyler. Agah, evdekilere haber gönderip herkesin akşam yemeğinde orada olmasını ister. Elinde dosyayla gelen Agah, Ceren’in o kucağındaki çocuğu doğurmadan önce Şeniz’le para karşılığı yaptığı anlaşmayı masanın üzerine atar. Nedim’in, vereceği o parayı verdirmeyeceğini, Cenk’in de hisselerini alamayacağını söyleyerek Ceren’e bebeği bırakıp hemen köşkten defolup gitmesini söyler.

Zalim İstanbul 37. Bölüm Fragmanı Yayında! Bebeği Alınıp Köşkten Kovulan Ceren Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler