Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 38. Bölüm Fragmanı Yayında! Cenk Köşkte Egemenliğini İlan Ediyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 38. Bölüm Fragmanı Yayında! Cenk Köşkte Egemenliğini İlan Ediyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Zalim İstanbul 37. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bebeği elinden alınıp köşkten kovulan Ceren, elindeki son kozu da kullanmak için harekete geçiyor. Cemre, Cenk’e Ceren ile evlenmeleri gerektiğini söylese de o kabul etmiyor. Ceren, evde yapılan davette Nedim ile Cenk’in kardeş olduklarını herkesin öğrenmesini sağlıyor. Tabi, Agah’ta bu durumu öğreniyor. Zalim İstanbul 38. bölüm fragmanı yayında. Cenk köşkte egemenliğini ilan ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Cenk Köşkte Egemenliğini İlan Ediyor!

Zalim İstanbul 38. bölüm 1. fragmanında; Agah,baygın halde yerde bulunuyor. Ceren, her şeyin değiştiğini düşünüp köşke geri dönüyor ve Şeniz’den geçmişin acısını çıkarmak için harekete geçiyor. Cenk, DNA testi sonucuna itibar etmeyip babasının Agah olduğunu söyleyip köşkteki egemenliğini ilan ediyor. Şeniz’le yüzleşen Cenk, onu annelikten ret ediyor.

İşte Zalim İstanbul 38. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/ue3Ug97qh-w

ZALİM İSTANBUL 37. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Agah, Ceren’in bebeğini para karşılığı daha doğmadan sattığının belgesini ortaya çıkardıktan sonra onu köşkten kovuyor. Yaka paça dışarı atılan Ceren, Nedim’den boşanırken aldığı eve yerleşiyor. Ama gözü hala köşktedir. Seher, Agah’a sert çıkıyor. Ona bir ananın evladından ayrılmayacağını söylüyor. Agah’ta kızının bebeğini para karşılığı sattığını söyleyince Seher, susmak zorunda kalıyor.

Nedim, Cemre’ye aşkını ilan ediyor. Onu hep bekleyeceğini söylüyor. Cemre, Nedim’i çok sevse de onunla konuşmayı ret ediyor. Ceren, elindeki son kozu kullanmak için harekete geçiyor ve babaannesini DNA testi sonucunu almak için köşke gönderiyor. Cemre, babaannesiyle Ceren’in ne işler karıştırdığını anlıyor ve peşine düşüyor.

Ceren’in evini öğrenen Cemre, yapmak istediği şeyi yapmaması için kardeşini uyarıyor. O ise, çocuğu gelirse Nedim ile Cenk’in kardeş olduklarını açıklamayacağını söylüyor. Köşkteki daveti fırsat bilen Cemre, bebeği kaçırıp Ceren’e götürmeye çalışırken yakalanıyor. Ceren ise, tüm davetlilere DNA testinin olduğu zarfı dağıttırıyor.

Bu arada Şeniz, aslında yürüyor ama tekerlekli sandalyeye mahkummuş gibi davranmaya  devam ediyor. Zarflar dağıtılıyor ve tüm davetliler Nedim ile Cenk’in kardeş olduklarını öğreniyor. Cenk’le Damla’da bu gerçeği öğreniyor. Davet için hazırlanan Agah. kendisine gelen zarfı açıyor ve kalbi sıkışıp yere yığılıyor. Şeniz, onu görse de müdahale etmiyor. Agah ölecek mi?

Zalim İstanbul 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre’nin Teklifi Cenk’i Şoke Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler