Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Melek'i Kim Kaçırdı?

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Melek’i Kim Kaçırdı?

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Sefirin Kızı, 16. yeni bölümüyle yarın akşam izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde; Sancar, Nare ile konuşmaya çalışır. Ancak Nare, Sancar’a ölse de tövbesini bozmayacağını söyler. Nare giderken Sancar, ona giderse kendisinin çok kötü bir adam olacağını, gitmemesini söyler. Gediz ise, Nare’yi teselli edip tek acı çeken aşıkın kendisi olmadığını söyler. Dizinin yeni fragmanı yayınlandı. Melek’i kim kaçırdı?

Pazartesi Dizileri 2020

Melek’i Kim Kaçırdı?

Sefirin Kızı 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nare, gitmek isteyince Sancar’la Gediz birbirlerine giriyor. İkisinin kavga ettiğini gören Nare, neyi paylaşamadıklarını soruyor. Gediz’de onu paylaşamadıklarını söylüyor. Nare, Gediz’in kendisine aşık olduğunu öğreniyor. Bu arada Melek ortadan kayboluyor. Fragmanda, Gediz’in Melek’in üzerini örttüğü görünüyor. Akıllara Melek’i, Nare gitmesin diye Gediz mi kaçırdı sorusu geliyor.

İşte Sefirin Kızı 16. bölüm 2. fragmanı….

 

SEFİRİN KIZI ÖZEL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Gediz ile Sancar, Nare’yi eve gönderdikten sonra Akın’ı öldürmekten beter ederler. Müge ile Nare, Akın’ı merak edip onu görmeye gider. Menekşe’nin hamile olduğu ortaya çıkar ve Halise, onu eve getirir. Hala düşük tehlikesi yaşayan Menekşe’nin, hamile olduğunu öğrenen Sancar, ne yapacağını bilemez. Tam da o gün Nare ile kulübede buluşmak için sözleştikleri gün oraya gidemez. Nare, saatlerce Sancar’ı bekler. Ancak o gelmeyin geri döner.

Elvan’ın konuşmalarından Nare, oturdukları evin kirasının 3 bin değil 3 bin dolar olduğunu öğrenir ve evi boşaltıp başka bir eve yerleşir. Gediz, Menekşe’nin hamile olduğunu öğrenince, Sancar’a Nare’nin başkasından öğrenmeden durumu onun anlatmasının iyi olacağını söyler. Sancar, Nare’nin yeni taşındığı evi bulup oraya gider. Nare’nin ona karşı yumuşadığını gören Sancar, durumu anlatmakta zorlansa da anlatır.

Menekşe ise, Halise’yi yanına çağırıp, annesinin de yanında kalmasını istediğini söyler. Halise ise boş oda olmadığını söyleyince Gülsin’in odasında kalabileceğini onunda müştemilatta bir oda bulabileceğini söyler. Loki, Menekşe’yi görmek için Necdet’i ikna edip onun yanına gider. Menekşe ve annesi Loki’yi görünce rahatsız olur. Onların konuşmalarını duyan Gülsin, Loki ile Menekşe arasında bir şey olduğunu anlar.

Dışarı çıkan Loki’nin yanına giden Gülsin, ona konakta çalışmak isteyip istemediğini sorar. Bu teklifi duyan Loki’nin gözleri parlar. Menekşe’nin hamileliğini duyan Nare, bir kez daha yıkılır. Sancar’ı elinden tutup kapının önüne götürür ve onun adını bir daha anmamak üzere Nasuh tövbesi eder.

Sefirin Kızı 16. Bölüm Fragmanı Yayında! Nare Tövbesini Bozmamakta Kararlı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler