Ana SayfaDizilerSurvivor 18. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme...

İlgili Postlar

Survivor 18. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programlarından Survivor, haftanın ilk dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Survivor’un son bölümünde iki yarışmacı birden sakatlandı. Elif, oyun sırasında başını çarpması sonucu hastaneye kaldırıldı. Nisa ise, dokunulmazlık oyunu sırasında yüksekten yere çakıldı. Bu haftanın dokunulmazlık oyununda adeta nefesler tutuldu. Survivor 18. hafta ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Ayrıntılar haberimizde….

Barış Murat Yağcı Survivor Tarihinde Bir İlki Yaşattı!

Survivor 18. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı!

Survivor 2020’nin 18. haftasının ilk dokunulmazlık oyununda her iki takımda büyük bir hırsla başladı. Oyunun sonunda kazanan takımı istediği her şeyi yiyebileceği bir ödül bekliyordu. Dokunulmazlık oyununda Mavi takım büyük bir atak yaptı. Stor 9’a 3’tü son oyun her şeyi belirleyecek ve izleyenler dokunulmazlığı mavi takımın alacağını düşünmeye başlamıştı. Yasin, erken sevinip Berkan’la oynadığı oyunu aldıktan sonra nağralar atmaya başladı.

ELİF SAKATLANDI!

Oyun sırasında mavi takımdan Elif, havuzda kafasını çarptı ve acılar içinde kıvrandı. Tüm yarışmacılar Elif’in başına toplandı. İlk kontroller yapıldıktan sonra Elif, hastaneye kaldırıldı. Dada sonraki oyunda ise kırmızı takımdan Nisa, parkurdan yere düştü. Neyse ki Nisa’nın ciddi bir durumu olmadığı anlaşıldı. Ancak tedbir amaçlı yarışmaya devam etmedi.

KIRMIZI TAKIM HIRS YAPTI!

Yasin’in erken sevinmesinden sonra hırs yapan Kırmızı takım 9’a 3’lük skorda iken üst üste sayı aldı ve durum 9’a 9 durumuna geldi. İki takım arasında beraberlik olunca sonuç bayrak yarışına kaldı. Bayrak yarışındaki son parkuru da Kırmızı takım alarak, haftanın ilk dokunulmazlığının ve yemek ödülünün sahibi oldu.

Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım ada konseyinde kimin ismini yazacaklarını düşünmeye başladılar. Konseyde Yasin, Evrim’in ismini yazdı. Ardahan, Yasin’in ismini yazdı. Evrim ve Sercan ise Ardahan’ın ismini yazdı. Acun Ilıcalı, en çok ismi yazılan yarışmacının Ardahan olduğunu açıkladı.

Ardahan haftanın ilk eleme adayı oldu. Acun, Ardahan’a söz verdi. Ardahan, önlerinde bir dokunulmazlık daha olduğunu onu alırlarsa en azından yüzde elli şanslarının olacağını dile getirdi.

Survivor 18. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Mavi Ve Kırmızı Takımda Kimler Var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler