Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şule Yıldız'a Duygu...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şule Yıldız’a Duygu Sömürüsü Yapmak İçin Dönüyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 29. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kuzey ile Yıldız, tekrar çift terapistine gidiyor. Terapist, ikilinin sürekli birbirlerini suçlamalarına bakarak onlara yoga yapmalarını öneriyor. Yıldız, yaylaya geri dönüyor. Tüm aile yayla evinde mutlu bir hafta sonu için bir araya geliyor. Yıldız’la Kuzey’i arı sokuyor. Kuzey, fedakarlık yapıp kalan tek aşıyı Yıldız’a vuruyor. Yıldız, Kuzey’in fedakarlığı karşısında yumuşayıp onu öpüyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 30. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Şule Yıldız’a duygu sömürüsü yapmak için geri dönüyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Şule Yıldız’a Duygu Sömürüsü Yapmak İçin Dönüyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 30. bölüm fragmanında; Kuzey, Yıldız’ın kendisini öptüğüne inanamıyor. Şoktan çıktıktan sonra onu daha yakın olmak için harekete geçiyor. Kızlar, babalarına benzediklerini ispatlamak için her şeyi kırıp dökerken yine olan Sefer’e oluyor. Kuzey ile Yıldız’ın tam araları düzelmişken Şule çıkıp geliyor. Yıldız, onunla konuşmak istemiyor ama Şule, beyninde bir tümör olduğunu ve çok az bir vakti kaldığını söylüyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 30. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/QtzweL4HvJQ

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 29. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kuzey ile Yıldız, terapiste tekrar gidiyor. Terapist ikiliye yoga yapmalarını öneriyor. Yıldız, yaylaya geri dönüyor. Yıldız’ın ailesi de yaylaya gitmeye karar veriyor. Pembe’nin isteme törenini de orada yapmak istiyorlar. Yıldız ile Kuzey, yoga yapmaya başlıyor. Ancak ikili yoga sırasında da birbirleriyle uğraşmaktan yoga yapamıyorlar.

Nahide, aş ermeye başlıyor. Sefer, o ne isterse bulmaya çalışıyor. Bulurken  de ağzından ne çıkıyorsa başına geliyor. Nahide’nin canının bal istemesiyle herkes seferber olup arı kovanından bal almaya çalıyor. O sırada arı sokmasına alerjisi olan Kuzey ile Yıldız’ı arı sokuyor. Tek bir aşı olduğunu öğrenen Kuzey, aşıyı Yıldız’a yapıp onu kurtarıyor.

Yıldız, Kuzey’i en yakın yere götürüp aşıyı yapıyor. Kuzey, kendi canını hiçe sayıp Yıldız’ı kurtarması ikilinin arasını yumuşatıyor. Yıldız, Kuzey’in bu fedakarlığı karşısında onu dudağından öpüyor. Kuzey ise, neye uğradığını anlayamıyor. Donup kalıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız’la Kuzey’e Yoga Tedavisi İyi Gelecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler