Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız'la Kuzey'e Yoga...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız’la Kuzey’e Yoga Tedavisi İyi Gelecek Mi?

Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı ilk Aşk, 29. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; ;Hamile olan Nahide’nin canı olmadık şeyler istemeye başlar. Sefer ise, Nahide’nin istediklerini bulmak için işe koyulur. Ama başına gelmedik kalmaz. Yıldız’daki değişikliği Kuzey’de fark eder. İki sevgili ateş başında otururken Yıldız, Kuzey’i öpmek için ona yaklaşır. Yıldız ile Kuzey arasındaki inatlaşma bitecek mi? Yıldız’la Kuzey’e Yoga tedavisi iyi gelecek mi?

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız’la Kuzey’e Yoga Tedavisi İyi Gelecek Mi?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 29. bölüm 2. fragmanda; Kuzey’le Yıldız, çift terapistine gitmeye devam ediyor. Terapist ikiliye bu sefer yoga yapmalarını öneriyor. Yıldız, yaylaya geri dönüyor. Kuzey’de onun peşinden gidiyor. İkili yogaya başlıyor ama daha yoga yaparken sürtüşmeye başlıyorlar. Arı kovanı boşalıyor ve hem Yıldız’ı, hem de Kuzey’i arı sokuyor. Ortada tek bir iğne vardır. Bakalım hangisi öbürüne fedakarlıkta bulunacak?

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 29. bölüm 2. fragmanı….

 

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 28. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Çetin Yıldız’a, Şule’nin ihanet belgelerini verir. Önce Yıldız almak istemiyor ama Çetin, diski onun avucunun içine koyup, Kuzey’le bir ömür mutlu olmasını diler. Çetin, Kuzey’i arayıp belgeleri alıp almadığını sorar. Belgelerin Yıldız’ın elinde olduğunu öğrenince de onun yanına gidip neden kendisine vermediğini sorar. İkili tartışmaya dalar. Kuzey, teknesine gittikten sonra Yıldız, kendi teknesinden flaş diski ona fırlatır. Kuzey, denize düşmeden diski yakalamayı başarır.

Avukatına giden Kuzey, belgelerin montaj olmadığı kontrol edildikten sonra iki ay içinde Şule’den boşanabileceğini öğrenir. Yıldız, inadı bırakıp Kuzey ile arasındaki problemleri çözmek için kendi bulduğu terapiste gider. Terapist, ikilinin birbirlerinden intikam almak için yaptıkları şeyleri öğrendikten sonra üç gün boyunca tanıdıkları bir çocuğa annelik ve babalık yapmalarını ister.

Yıldız, hapishanede tanıdığı Pamuk’u alır. 3 gün boyunca ikili Pamuk’a annelik ve babalık yapar. Nahide, hamile olduğunu öğrenir. Sefer’de baba olduğunu öğrenince sevinçten havalara uçar. Nahide, hamilelik sürecinde Sefer’e iyi bakması için bir deve kuşu yumurtası verir. Yumurtanın kırılmaması için Sefer elinden geleni yapar. Ama yumurta kırılır.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey’e Yeşil Işık Mı Yakıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler