Ana SayfaDizilerÇok Güzel Hareketler 2 50. Bölümünü Kutluyor! Yılmaz Erdoğan Ekibine Övgüler Yağdırdı!

İlgili Postlar

Çok Güzel Hareketler 2 50. Bölümünü Kutluyor! Yılmaz Erdoğan Ekibine Övgüler Yağdırdı!

Kanal D ekranlarında pazar akşamları yayınlanan komedi programı Çok Güzel Hareketler 2, yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle izleniyor. Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı Çok Güzel Hareketler 2, pandemi sürecinde de izleyenlerini yalnız bırakmadı. Ekip özel bir platformda sikeçlerini hazırladı ve izleyicisine sundu. ‘Çok Güzel Hareketler 2’ 50. bölümünü kutluyor. Yılmaz Erdoğan, ekibine övgüler yağdırdı.

Yılmaz Erdoğan kimdir?

‘Çok Güzel Hareketler 2’ 50. Bölümünü Kutluyor!

Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını Necati Akpınar’ın, yönetmenliğini ise Özge Toprak Bahıt’ın üstlendiği “Çok Güzel Hareketler 2” 50. bölümünü büyük bir gururla kutluyor. En çok izlenen komedi programlarından Çok Güzel Hareketler 2’nin oyuncu ekibi ve hocaları Yılmaz Erdoğan 50. bölümünü pasta keserek kutladı.

Yılmaz Erdoğan Ekibine Övgüler Yağdırdı!

Çok Güzel Hareketler 2, 50. bölümünü pasta keserek kutladı. Yılmaz Erdoğan, Çok Güzel Hareketler 2’nin 50. bölüm kutlamasında ekip oyuncularına övgüler yağdırdı ve onlarla gurur duyduğunu dile getirdi.

Yılmaz Erdoğan, kutlamaya görüntülü bağlandı ve duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi;

“Taa başa gidiyorum her seferinde… İş, 50. bölüm pastasına gelinceye neler yaptınız neler başardınız. Mesela hiç kimse bir komedi showu yapmadan önce gidip bir komedi kulübünde çalışmaz. Üç yıllık emeğinizin sonu bu. Hiç sekmeden 50. bölüme kadar geldiniz. Ben sizinle gerçekten gurur duyuyorum. Nice 50, 100 ,200 . bölümlere olsun” dedi.

“Çok Güzel Hareketler 2”, 50. bölümü ile 14 Haziran Pazar akşamı Kanal D’de…

Ersin Korkut, Çok Güzel Hareketler 2’ye konuk oluyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler