Ana SayfaDizilerDoya Doya Moda'da Bu Hafta Kim Elendi? Haftanın Birincisi Kim Oldu?

İlgili Postlar

Doya Doya Moda’da Bu Hafta Kim Elendi? Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen Doya Doya Moda programında bugün eleme heyecanı yaşandı. 3 hafta sonra final yapacak olan programın yarışmacıları büyük finale kalabilmek için birbirleriyle yarıştı. Doya Doya Moda’da bu hafta kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu? Tüm detaylar haberimizde….

Kemal Doğulu kimdir?

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranlarda ilk defa büyük beden hanımların yarıştığı bir program yapıldı. Sitilleri ile yarışan 7 yarışmacıdan biri bu hafta programa veda etti. Bir yarışmacı ise haftanın kolye ödülünün sahibi oldu. Bu hafta büyük oy farkıyla kolyenin sahibi Betül oldu. Betül 79 puanla haftanın birincisi oldu. Rakiplerine 27 puan fark atmanın mutluluğunu yaşayan Betül’ün son kolyeyle toplamda 5 kolyesi olmuş oldu.

Doya Doya Moda’da Bu Hafta Kim Elendi?

Doya Doya Moda programının haftanın final gününün konsepti tasarım idi. Yarışmacılar bir teması olan konsepte uygun kıyafetler bulup üzerine kendi dokunuşlarını yapıp podyuma çıktılar. Jüri üyeleri bazı yarışmacıların kıyafetini hiç beğenmediler. Bir kaç yarışmacının kıyafetini ise beğendiklerini dile getirdiler.

On üzerinden yapılan günün puanları şöyle;

Sündüz, jürilerden toplamda 27 puan aldı.

Hanzade, 13 puan aldı.

Emel, 27 puan aldı.

Su, 20 puan aldı.

Betül, 29 puan aldı.

Zeynep ise, 6 puan aldı.

Kemal Doğulu eleme adayı olarak iki yarışmacının ismini açıkladı. Zeynep ile Hanzade’nin elendiğini, bu haftadan sonra 5 beş yarışmacıyla büyük finale gideceklerini söyleyen Kemal Doğulu, daha sonra Hanzade’ye bir şans daha vermek istediklerini söyleyip, Zeynep’in elendiğini açıkladı.

Böylelikle, Doya Doya Moda programında, en az puanı alarak haftanın elenen yarışmacısı Zeynep oldu. Elenmediğini öğrenen Hanzade ise derin bir nefes aldı. Betül, rakiplerine 27 puan fark atarak haftanın birincisi olup 5. kolyeyi almanın mutluluğunu yaşadı.

Doya Doya Moda, üç hafta sonra final yapacak. Final gününde, bir yarışmacı birinci olacak ve büyük ödülün sahibi olacak. İlk sezonuyla büyük ilgi toplayan Doya Doya Moda programı için yeni sezon seçmelerinin de başlayacağı duyuruldu.

 Seray Sever Kimdir?

Doya Doya Moda’da Haftanın Birincisi Kim Oldu? Doya Doya Moda’ya Kim Veda Etti?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler