Ana SayfaDizilerZuhal Topal'la Sofrada Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Haftanın Birincisi Kim Oldu?

İlgili Postlar

Zuhal Topal’la Sofrada Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Fox Tv’nin sevilen yemek yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada sezon finali bölümüyle dün akşam ekrana geldi. 420. bölümüyle sezon finali yapan programda kayınvalidelerin yaptıkları oylama yine olaylı geçti. Haftanın finali bölümünde yarışan son yarışmacı Roza, aldığı bir oyun düşük olmasına itiraz edip yarışmadan çekilmek istedi. Zuhal Topaal’la Sofrada sezon finali bölümüyle ekrana geldi. Haftanın birincisi kim oldu? Ayrıntılar haberimizde….

Zuhal Topal kimdir?

Zuhal Topal’la Sofrada Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi!

Hafta içi her gün Fox Tv ekranında izleyicisiyle buluşan Zuhal Topal’la sofrada yarışma programı dün akşam saat 20;00’da sezon finali bölümüyle sevenlerinin karşısına çıktı. Her gün bir gelinin iki buçuk saat içinde mutfakta hünerlerini gösterdiği yarışma programında bir birinden becerikli gelinler yarıştı.

Cuma günü yarışan Roza, elleriyle mantı açtı ve börek yaptı. Gelinin menüsünü kayınvalideler beğendi. Tabi bu beğeniyi puanlarına da yansıttılar. Ancak bir kayınvalidenin kendisine 3 vermesi Roza’yı sinirlendirdi ve puanı kabul etmediğini söyleyerek yarışmadan çekilmek istediğini söyledi. Ancak Zuhal Topal, ortalığı sakinleştirip bir hafta boyunca yarışan gelinlerin puanlarını açıkladı. Haftanın birincisi olarak 15 bin lira ödülü hangi yarışmacı kazandı?

Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Fox TV’de yayınlanan yarışmanın 420. bölümünde, cuma günü yarışan Roza Hanım, sofrada kayınvalidelerle kısa bir tartışma yaşadı.Tansiyonun yükseldiği masada yarışmacılara Zuhal Topal müdahale etti. Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının sezon finalinde oldukça heyecanlı anlar yaşandı. Gergin anların da yaşandığı haftanın finalinde gelinler birbirine girdi.

Gelinlerin yaşadığı kısa tartışmadan sonra Zuhal Topal, haftanın puan durumunu açıkladı. Bu hafta 15 bin TL’nin sahibi olarak birinci olan yarışmacı 39 puanla Gülşah oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada puan durumu ise şöyle;

Haftanın en az puanını alan Vahide 23 puanla sonuncu oldu.

Zübeyde ise, 26 puan alarak haftanın dördüncüsü oldu.

Gökçe, 31 puanla haftanın üçüncüsü oldu.

Roza ise 35 puanla haftanın üçüncüsü oldu.

Zuhal Topal’la sofrada programının sezon finali birincisi Gülşah oldu. Kayınvalidesi olmayan Gülşah, programa bir yakını ile katılmıştı.

Zuhal Topal’la Sofrada Programında Limona Tiki Olan Yarışmacı Zor Anlar Yaşadı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler