Ana SayfaDizilerBarış Murat Yağcı Survivor Tarihinde Bir İlki Yaşattı!

İlgili Postlar

Barış Murat Yağcı Survivor Tarihinde Bir İlki Yaşattı!

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programlarından Survivor’da bir ilk yaşandı. ‘Kocamın Ailesi’, ‘Kiralık Aşk’, ve ‘Şevkat Yerimdar’ dizilerinde adını duyuran yakışıklı oyuncu Barış Murat Yağcı, yaşadığı sakatlıklara rağmen, performans sıralamalarında liderliğini korumayı başardı. Survivor 2020’nin en favori isimlerinden Barış Murat Yağcı yılın şampiyon adayı olarak gösteriliyor. Barış Murat Yağcı, Survivor tarihinde bir ilki yaşattı. Detaylar haberimizde…

Barış Murat Yağcı kimdir?

Barış Murat Yağcı Survivor Tarihinde Bir İlki Yaşattı!

Oynadığı dizilerin yanında ‘Sosyetik Gelin’ filminde canlandırdığı karakterle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Barış Murat Yağcı, Survivor tarihine adını yazdırdı. Barış Murat Yağcı, Survivor 2020’nin 9 haziran salı günü yayınlanan eleme konseyinde SMS oylamalarında yine birinci olmayı başardı. Yakışıklı oyuncu Barış Murat Yağcı, 8 defa üst üste SMS oylamasında birinci olarak adını Survivor tarihine adını büyük harflerle yazdırdı.

SOSYAL MEDYADA TÜRKİYE REKORU KIRDI!

Barış Murat Yağcı’nın İnstagram takipçi sayısı 1.7 milyona ulaştı. Yakışıklı oyuncunun Survivor’a gitmeden önce attığı son postu ise yedi buçuk milyonu geçen yorum sayısı ile Türkiye rekorunu kırdı. 7,5 milyon yorumla Türkiye rekoru kıran Barış Murat Yağcı, dünya rekoruna koşuyor.

Barış Murat Yağcı, Survivor 2020’nin en sakin efendi yarışmacılarından biri olarak halkın beğenisini kazandı. Geçen hafta eleme potasında olmasına rağmen Barış, yine SMS oylamasında birinci olarak eleme adaylığından sıyrılmayı başardı. Sakatlık geçirmesine rağmen parkurları bırakmayan Barış, Survivor 2020’nin en favori isimlerinden olmaya devam ediyor.

Parkurlarda olduğu kadar uyumlu halleriyle de dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu Barış Murat Yağcı, Survivor 2020 şampiyonluğa doğru emin adımlarla yürüyor.

 Survivor 17. Hafta İletişim Ödülünü Hangi Takım Kazandı? Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler