Ana SayfaDizilerPınar Altuğ, Sürpriz Bir Dizi İle Televizyona Geri Dönüyor

İlgili Postlar

Pınar Altuğ, Sürpriz Bir Dizi İle Televizyona Geri Dönüyor

Yılların dizisi Çocukları Duymasın’da canlandırdığı Meltem karakterine can vererek büyük bir kitlenin beğenisine sahip olan oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya platformunda yayınlanacak olan bir dizide hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor. İşte Detaylar..

Pınar Altuğ’u Çıldırtan Yorum!

Pınar Altuğ, Sürpriz Bir Dizi İle Televizyona Geri Dönüyor

17 sene boyunca Çocuklar Duymasın isimli dizide rol alarak büyük başarılara imza atan yetenekli oyuncu Pınar Altuğ, Altın Kod 520 adlı dizi ile setlere gümbür gümbür geliyor. Pınar Altuğ, Bir Dizi İle Televizyona Geri Dönüyor

Pınar Altuğ kimdir?

Sosyal medya hesablarını her daim aktif kullanan ve yayınladığı paylaşımlar devamlı takipçileri ile etkileşim halinde olan bazen de polemikler yaşayan oyuncu Pınar Altuğ, sürpriz bir dizi ile sevenlerin karşısına geçecek.

Pınar Altuğ, Eşinin Doğum Gününü Seksi Dansıyla Kutladı!

Pınar Altuğ: “Stüdyom Hazır”

En büyük sosyal medya platformları arasında olan İnstagram hesabında 1.4 milyon takipçisi bulunan Pınar Altuğ, karantina döneminde yapmış olduğu canlı yayınlarla sevenlerinin dikkatini çekmeyi başardı. Güzel oyuncu, instagram da yayınlanacak olan Altın Kod 520 isimli yeni projede kameralar karşısına geçecek. Pınar Altuğ, Instagram hesabının hikayeler kısmında yaptığı paylaşıma “Stüdyom hazır” mesajını yazdı.

Emel Müftüoğlu kimdir?        Ebru Akel Kimdir?

İlk İnstagram Dizisi: Altın Kod 520

Emel Müftüoğlu, Ebru Akel gibi ünlülerinde rol alacağı ilk instagram dizisi olan Altın Kod 520, sektöre yenilikler getirmeyi planlıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler