Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ'u Çıldırtan Yorum!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’u Çıldırtan Yorum!

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşi’nin 37. doğum günü için yayınladığı dans videosuna gelen yoruma öfkelendi ve cevabını Instagram’dan iade etti. Pınar Altuğ’u Çıldırtan Yorum! Detaylar Haberimizde..

Pınar Altuğ, Eşinin Doğum Gününü Seksi Dansıyla Kutladı!

Pınar Altuğ’u Çıldırtan Yorum!

2008 senesinde yaşamını meslektaşı Yağmur Atacan ile birleştiren oyuncu Pınar Altuğ, evlendiği ilk günden bu yana olumsuz eleştirilerden maalesef kurtulamadı. Eşi Yağmur Atacan ile arasında yaş farkı olması sebebiyle sık sık negatif hatta bazen hakarete varan eleştiriler alan güzel oyuncu, bu defa da dans videosuna gelen yorumla tepki verdi. Pınar Altuğ’u Çıldırtan Yorum! Neydi?

Pınar Altuğ kimdir?

Pınar Altuğ: “Hep Böyle Dans Edelim Kocam” Demişti!

Eşi Yağmur Atacan’ın 37. yaş günü sebebiyle Instagram’da seksi dans ettikleri bir video paylaşan Pınar Altuğ, bu paylaşıma, ”Hep böyle dans edelim kocam, iyi ki doğmuşsun. Seni çok seviyorum #HappyBirthday Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz, bizim için her ne düşünüyorsanız gani gani sizin de olsun, sağolun” mesajını yazmıştı.

Yağmur Atacan kimdir?

Pınar Altuğ Ve Yağmur Atacan’ın Seksi Doğum Günü Dansı;

Ünlü çift,  pek çok olumlu doğum günü tebrik yorumları alsada, bazı sosyal medya kullanıcıları, paylaşımdan hoşlanmadı ve  yine negatif yorumlar yaptı, hatta içlerinden bir tanesinin o yorumu deyim yerindeyse Pınar Altuğ’u öfkeden köpürttü.

Değiştir Anne Bunlar Sapık Mı?’

Videonun altına gelen “Benim 5 yaşındaki kızım gördü, ‘değiştir anne bunlar sapık mı?’ diyor” yorumunu ekledi. Bu gelen yorumla öfkeden çılgına dönen güzel oyuncu Pınar Altuğ, aynen şu şekilde cevap verdi;

….Bu da Küçük Bir Not Olsun.”

“Keşke siz de ona sevgi ve aşkın ne olduğunu öğretseniz de ileride mutlu olsa… Bu arada 5 yaşındaki çocuğun zaten Instagram’a bakmıyor olması gerekir bu da küçük bir not olsun.”

Diğer taraftan geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabından canlı yayın yapan güzel oyuncu Pınar Altuğ, kendisindeki kırmızı çizgisini açıklarken çarpıcı ifadeleriyle yine  magazin gündemine yerleşmişti..

“Bu Konuda Hiç Toleransım Yok”

”Zaman zaman fevri tepikler veriyorum, birilerinin bizim gerçek insan olduğumuzu, bizim de incinebileceğimizi görmeleri gerekiyor. Yüz yüze sarf edemeyecekleri lafları klavye başında yazmaları bir yere kadar…”

”Bu konuda hiç toleransım yok. Kızım ve kocam en kıymetli iki şey, onlar can parçalarım. Onlara uzanacak dili koparırım.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler