Ana SayfaDedikoduPınar Altuğ, Eşinin Doğum Gününü Seksi Dansıyla Kutladı!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ, Eşinin Doğum Gününü Seksi Dansıyla Kutladı!

Güzel oyuncu Pınar Altuğ Atacan, aşkla dünya evine girdiği meslektaşı Yağmur Atacan’ın doğum gününü, seksi dans videosuyla özel bi şekilde kutladı. Başarılı oyuncu’nun bu paylaşımı ise sosyal medyada gündem oldu. Pınar Altuğ, Eşinin Doğum Gününü Seksi Dansıyla Kutladı! Detayları Haberimizde..

Pınar Altuğ’ya Eşi Üzerinden Saldırılar Bitmiyor! Altuğ’nun Takipçisine Cevabı Gecikmedi!

Pınar Altuğ, Eşinin Doğum Gününü Seksi Dansıyla Kutladı!

Altuğ’un bu paylaşımı ise sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum aldı. Pınar Altuğ, Eşinin Doğum Gününü Seksi Dansıyla Kutladı!

Sosyal medya üzerinden takipçileriyle bolca etkileşime giren ve son dönemlerin çok konuşulan ünlülerin olan başarılı oyuncu Pınar Altuğ Atacan, 2008’de dünya evinde girdiği meslektaşı Yağmur Atacan’ın bu günki doğum gününü sosyal medya sayfasından yaptığı özel bir paylaşımla kutladı. Pınar Altuğ, Eşinin Doğum Gününü Seksi Dansıyla Kutladı!

Pınar Altuğ kimdir?

Pınar Altuğ: “Hep Böyle Dans Edelim Kocam”

Güzel oyuncu, kızının babası ve eşi Yağmur Atacan’ın 37’inci yaşına girdiği günü, eşiyle samimi bir şekilde dans ettiği videosunu “Hep böyle dans edelim kocam. İyi ki doğmuşsun, seni çok seviyorum” ifadeleriyle kutladı.

Yağmur Atacan kimdir?

Atacan Ailesi Sosyal Medya Gündemini Salladı!

Aralarında tam 9 yaş fark olan eşi Yağmur Atacan ile alakalı sık sık takipçileri ile polemiğe giren  Türkiye’nin eski güzellerinden Pınar Altuğ’un Yağmur Atacan’la yaptığı bu dansı sosyal medyanın gündemine oturdu. Güzel oyuncuya iyi dileklerini ileten takipçilerinin yanı sıra seksi yayınından dolayı eleştirenler de oldu.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler