Ana SayfaDedikoduŞafak Sezer'den Eski Rol Arkadaşlarına Olay Sözler! "Bir Daha Onlarla Çalışmam!"

İlgili Postlar

Şafak Sezer’den Eski Rol Arkadaşlarına Olay Sözler! “Bir Daha Onlarla Çalışmam!”

Popçu Serdar Ortaç’ın sosyal medya canlı yayınına konuk olarak katılan komedyen Şafak Sezer, Kutsal Damacana’da oynayan eski rol arkadaşlarına adeta ateş püskürdü. Her iki isim ile bir kez daha aynı projede olmayacağını söyleyen 49 yaşındaki komedyen Şafak Sezer’den Eski Rol Arkadaşlarına Olay Sözler! İşte Çarpıcı Detaylar Haberimizde..

Şafak Sezer’in yankesicilikten yakalanan ağabeyinin ifadesi şoke etti

Şafak Sezer’den Kutsal Damacana’daki Rol Arkadaşlarına Olay Sözler! “Bir Daha Onlarla Çalışmam!”

Türkiye’nin ünlü komedyenlerinden biri olan  Şafak Sezer, popçu Serdar Ortaç’ın sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınında konuk oldu, çarpıcı açıklamalarda bulunan. ünlü komedyen, ortalama 1 saat süren muhabbetlerinde ünlü ikilinin kahkahaları yer alırken, başrolünde oynadığı projelerden de konu açan, çok çarpıcı bir itiraf yaptı. 49 yaşındaki usta komedyen, ilk başrol oynadığı Kutsal Damacana filminde oynayan Ersin Korkut ve Büşra Pekin’e değim yerindeyse ateş püskürdü.

Şafak Sezer kimdir?

“Bir Kere Bile ‘Kutsal Damacana’da Oynadıklarını Söylemediler”

“İlk başrolüm, çok güzel bir film, hayatımdaki en güzel film. Ömrümün en çok enerjisini buraya verdim” diyen ünlü oyuncu Şafak Sezer, “Ne kadar acı bir şey; Ersin Korkut ve Büşra Pekin, bir kere bile ‘Kutsal Damacana’da oynadıklarını söylemediler. Büşra Pekin ve Ersin Korkut’la hayatları boyunca bir daha çalışmam. Hiçbir zaman, asla!” ifadeleriyle Kutsal Damacanadaki eski rol arkadaşlarına sert bir dilde sitem etti.

Ersin Korkut Kimdir?

Şafak Sezer: “Aksine Çok Da İyilik Yaptım”

Şafak Sezer konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

Büşra Pekin kimdir?

“Sette hiçbir kötülük olmadı, bir sebebi varsa yazıklar olsun. Onlara hayatları boyunca en güzel hediye verildi. ‘Kutsal Damacana’da oynadım’ diye insan CV’sine ekler. ‘Acaba bir haksızlık mı yaptım?’ diye düşünüyorsun. Aksine çok da iyilik yaptım. Ersin tanınıyordu, ama Büşra bu filmle şöhret oldu. Ersin’i, Yılmaz Erdoğan ‘dan istedik. Büşra ve Ezgi (Mola) geliyordu. Yapımcı abimiz ‘Büşra’yı oynatsana’ dedi.”

Şafak Sezer’den ‘Göktaşı’ filmi açıklaması

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler