Ana SayfaDedikoduŞarkıcı Edis Bir Kadınla Yarı Çıplak Pozunu Paylaştı Ve Sildi! O İsim...

İlgili Postlar

Şarkıcı Edis Bir Kadınla Yarı Çıplak Pozunu Paylaştı Ve Sildi! O İsim…

Şarkıcı Edis’den Magazin Gündemine bomba gibi düşen bir paylaşım geldi. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından bir kadına sarıldığı fotoğrafını ‘Yazdır artık’ notuyla önce paylaştı sonra kaldırdı. Şarkıcı Edis Bir Kadınla Yarı Çıplak Pozunu Paylaştı Ve Sildi! İşte O İsim…

Edis’den Askerlik Sürprizi!

Şarkıcı Edis Bir kadınla Yarı Çıplak Pozunu Paylaştı Ve Sildi! O İsim…

Şarkıcı Edis’in, bir kadınla sarmaş dolaş verdiği yarı çıplak poz bugün sosyal medyada çalkalandı. En son 29 yaşındaki ünlü popçunun, 11 yıllık aşkı Aylin Önce ile yollarını ayırdığı öne sürülmüştü. “Yanındaki kişi sevgilisi mi?” soruları akıllara getiren paylaşım fotoğraftaki kişinin burnundaki hızmadan dolayı ünlü şarkıcı Aybüke Albere olabileceği iddia edildi.

Edis Görgülü kimdir?

‘Yazdır Artık’

‘Yazdır artık’ notuyla yayınlayan Şarkıcı Edis’in siyah – beyaz olan bu fotoğrafı  takipçilerini de şaşkına çevirdi. Edis’in kısa bir süre sonra son paylaşımını sosyal medya sayfasından silmesi ise dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü Şarkıcı Edis, daha önce Aybuke Albere hakkında şu fadeleri kullanmıştı;

“İzmir’de bir şekilde herkes birbirini tanır. Aybüke ile çocukluğumuzdan beri arkadaşız. 13-14 yaşlarındayken Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde bir kafede oturup müzikle ilgili hayaller kurduğumuzu hatırlıyorum. O zamanlar Aybüke’nin sesini hayranlıkla dinliyordum. Benim de ergenlik zamanım, sesim kötüydü.” dedi.

İşte Edis’in Bir kadınla Önce Paylaştığı Sonra Sildiği Yarı Çıplak Pozu;

Edis'in Bir kadınla Yarı Çıplak Pozu
Edis’in Bir kadınla Yarı Çıplak Pozu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler