Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerŞafak Sezer'den 'Göktaşı' filmi açıklaması

İlgili Postlar

Şafak Sezer’den ‘Göktaşı’ filmi açıklaması

Şafak Sezer’den ‘Göktaşı’ filmi açıklaması. Merakla beklenen Göktaşı filminin çekimleri biterken, filmin oyuncularından Şafak Sezer film hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Detaylar haberimizde…

Aydemir Akbaş’tan Şafak Sezer açıklaması: Attan inip eşeğe binmem!

Göktaşı filminin çekimleri bitti

Ayhan Taş, Bülent Çolak, Tuna Orhan, Ceyhun Fersoy, Sinan Çalışkanoğlu, Mehmet Esen, Nilay Toprak ve Yılmaz Gruda gibi birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı, Şafak Sezer’in de başrolünde yer aldığı Göktaşı filminin, Kırklareli’ne bağlı Armağan Köyü’nde gerçekleşen dört haftalık çekimlerinde sona gelindi.

Şafak Sezer kimdir?

Gala, köy meydanında olacak

Şafak Sezer’in köy muhtarı İsmet karakterine hayat verdiği Göktaşı filminin, 28 Eylül’de vizyona girmesi planlanırken, Sezer, filmle ilgili “Göktaşı, sezonun ilk büyük komedi filmi. Seyirciyi gülmekten kırıp geçireceğiz. 400 haneli Armağan Köyü’nden 300 kişi filmde figüran olarak rol aldı. Köy meydanında filmin galasını yapmayı düşünüyoruz. Köy halkı ilk defa bir filmde oynuyor, ilk defa film galası görsünler istiyoruz. Uzun süredir köyde geçen bir filmde oynamamıştım. Kadro inanılmaz, çok değerli oyuncu arkadaşlarımla çalıştım.” diye konuştu. Filmde, Şafak Sezer’in kızı da rol alırken, ailesinin çok özleyen Sezer’in onları Kırklareli’ye getirttiği öğrenildi.

Çok güzel bir film olacak

Göktaşı filminin yönetmeni Caner Erzincan ise set sürecini şu sözlerle anlattı: “Yazarken kafamda bir hayal vardı ve o hayali gerçekleştirirken bütün ‘Acaba’larım çekimlerde kayboldu. Oyuncular, her karakteri umduğumdan daha iyi ete kemiğe büründürdü. Köy halkı ve oyuncular arasında müthiş bir uyum oldu. Çok güzel bir set oldu, çok da güzel film olacak.” diye konuştu.

Yağmur duasına çıktık, yağmur yağdı

Filmin oyuncularından Mehmet Esen, çekimler sırasında yaşadıkları ilginç bir olayı anlattı: “Yağmur duasına çıktığımız bir sahne vardı. Çekim sonrası yağmur yağmayan köyde günlerce yağmur yağdı. Hepimiz çok şaşırdık.” Filmin bir diğer oyuncusu Sinan Çalışkanoğlu ise “Filmde köye bir göktaşı düşüyor. Halk, taşları Amerikalılar’a, satmaya çalışıyor. Bu süreçte komik olaylar yaşanıyor”

Şarkıları çingene sözlüklerinden bakarak yaptım

Filmin müziklerini yapan Bahadır Sağlam ise;”Uzun zamandır Anadolu-rock yapıyorum. Fakat bu film için Trakya ezgileri kullandım. 10 tane şarkı yaptık. Şarkıları çingene sözlüklerinden bakarak yaptım. Müzikleriyle de çok eğlenceli bir film oldu.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler