Ana SayfaÜnlülerGöksel Bikinili Paylaşımı ile Yürek Hoplattı!

İlgili Postlar

Göksel Bikinili Paylaşımı ile Yürek Hoplattı!

Ünlü şarkıcı Göksel, sosyal medya hesabından yayınladığı bikinili paylaşım ile yürekleri hoplattı! İşte güzel şarkıcının binlerce beğeni toplayan o fotoğrafı…

Göksel her yerde çıkmaktan memnun!

Evet, o benim!

Türk Pop Müziğin sevilen ismi Göksel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile hayranlarının ilgiyle takip ettiği isimlerden. Her paylaştığı fotoğrafı olay olan güzel şarkıcı, geçtiğimiz yıl da lise yıllarından kalma bir ergenlik fotoğrafını paylaşıp, “Evet günün şahane fotoğrafı benim. Ergenlik dönemim pek sert geçti, tombul ve gözlüklüydüm. Ahhh o yıllar! Kasetler, şarkılar, şiirler, henüz yeni keşfettiğim sesim.” diyerek kendisi ile dalga geçip bir hayli sempati toplanmıştı.

Hem Konser Hem Tatil

Güzel sesi ve düzgün fiziği ile herkesin hayranlıkla takip ettiği Göksel; hem Ege’de yaz konserlerine devam ederken, hem de aralarda kısa tatil kaçamakları yapıyor. Hamakta bikinili bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Göksel; altına şu notu düştü: “Ben doğanın parçasıyım, aynı senin gibi. O yüzden içim gülüyor bir ağaç dibinde; çimenin kokusunda, denizin, rüzgarın, kuşların sesinde.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler