Ana SayfaDedikoduGrup Hepsi Barıştı mı? Gruba Kim Katıldı?

İlgili Postlar

Grup Hepsi Barıştı mı? Gruba Kim Katıldı?

Hepsi grubu neden dağılmışdı? 2000 li yıllara damgasını vuran ve adından söz ettiren Hepsi Grubu, 11 sene önce dağılmıştı. Haftaya bomba gibi bir haber damgasını vurdu!  Grup Hepsi’nin tüm üyelerinin barıştığı ve tekrar bir araya geleceği ortaya çıktı. Peki, Hepsi grubu neden bitmişti? Grup Hepsi Barıştı mı? Gruba Kim Katıldı? Detaylar Haberimizde..

Grup Hepsi barıştı mı? Hepsi Grubu’na Kim Katıldı?

2000’li yıllara damgası vuran Hepsi Gurubu’nun yeniden bir araya geleceği konusu bu hafta magazin gündeminde en çok konuşululan konular arasında geliyor. 2004 senesinde kurulan Hepsi grubu büyük çıkış yapmış ve 7’den 70’e herkesin gönlünde taht kurmuş bir gruptu. Toplamda  4 kişiden oluşan Hepsi, üyelerden Gülçin’in ayrılmasının sonrasında bölünmüş ve diğer üyeler Gülçin Ergül’e karşı cephe almıştı.

Cemre Kemer: “İyi günler dileriz”

Geçtiğimiz haftalarda Gülçin Ergül ile Eren Bakıcı’dan tarafında sürpriz bir gelişme yaşandı. İkili, sosyal medya sayfalarında karşılıklı takipleşmeye başlamaları, gündemi hareketlendirdi.

En son da üyelerden Cemre Kemer, sosyal medya sayfasından Gülçin ile olan karşılıklı mesajlaşmasını yayınlayıp, “İyi günler dileriz” notunu yazdı. Grup eski üyelerinin teker teker buzları erittiği görülmesi, Grup Hepsi’nin fanları ise harekete geçirdi. Heyecan yapan fanlar son gelişmelerin ardından resmen sosyal medyayı salladılar.

Cemre Kemer: “İyi günler dileriz”
Cemre Kemer: “İyi günler dileriz”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler