Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ'ya Eşi Üzerinden Saldırılar Bitmiyor! Altuğ'nun Takipçisine Cevabı Gecikmedi!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’ya Eşi Üzerinden Saldırılar Bitmiyor! Altuğ’nun Takipçisine Cevabı Gecikmedi!

Türkiye’nin eski güzellerinden ve yaklaşık 20 yıldır ekranlarda yayınlanan Çocuklar Duymasın, dizisinin oyuncularından Pınar Altuğ’un sosyal medya takipçileriyle başı dertte. Ünlü oyuncunun 1,3 milyon takipçisi var ancak, Pınar Altuğ zaman zaman onların kötü yorumlarına maruz kalıyor. Bazı yorumlara cevap verse de ne yazık ki bu çok sinir bozucu bir durum. 14 yıllık evliliği olan ve bu evlilikten dünya güzeli bir kızları olan Pınar Altuğ’a yapılan bu saldırının neden yapıldığı anlaşılır gibi değil, Pınar Altuğ’ya eşi üzerinden saldırılar bitmiyor. Bir takipçisinin yaptığı kötü yoruma, Altuğ’un yanıtı gecikmedi.

Pınar Altuğ kimdir?

Yağmur Atacan kimdir?

Pınar Altuğ’ya Eşi Üzerinden Saldırılar Bitmiyor!

Pınar Altuğ, bilindiği üzere sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden birisi. Bir milyonu aşkın takipçisi olan güzel oyuncuya bazı takipçilerinden sert yorumlar geliyor. Pınar Altuğ ise, yapılan kötü yorumlara sinirleri bozulsa da yine de yanıt vermeyi tercih ediyor. Aslında kadına şiddetin başka bir türü olan bu olayın bir an evvel son bulmasını temenni ediyoruz.

Geçtiğimiz günlerde Pınar Altuğ, kızı Su ile mutfakta yemek yapıyor ve yaptığı yemeklerin tarifini takipçileriyle paylaşmıştı. Bu paylaşıma yüzlerce pozitif yorumlar geldiği gibi can sıkıcı yorumlar da geldi. Bazı takipçileri Altuğ’nun çok sert bir karakter olduğunu kameralar olmadan kızına şiddet uygulayacak bir anne konumuna düşürdüler. Pınar Altuğ’da yorumları tiye alarak cevap verdi.

EN SON YORUMLAR HAKARET BOYUTUNA ULAŞTI!

Pınar Altuğ’ya 14 yıllık eşi Yağmur Atacan’la ilgili sürekli gurur kırıcı yapılan yorumlar bitmek tükenmek bilmiyor. En son Altuğ’nun bir takipçisi,”Yüzünüz çok çirkin. Kocanız jigolo mu?” yorumunu yaptı. Pınar Altuğ ise bu yorumu yapan takipçisine şöyle cevap verdi…

Pınar Altuğ'ya Eşi Üzerinden Saldırılar Bitmiyor

14 yıldır evli olmalarına rağmen Pınar Altuğ, eşiyle arasındaki yaş ve boy farkı yüzünden sürekli takipçilerinden kötü yorumlara maruz kalıyor. Her seferinde cevap verse de Pınar Altuğ, bir türlü bazı takipçilerine eşiyle ve çocuğuyla ne kadar mutlu olduğunu anlatamıyor. Mutlu bir evliliği olan çifte yapılan bu yorumları kınıyoruz.

 Pınar Altuğ’un Eşi Yağmur’la İlgili İtirafı Ortalığı Karıştıracak!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler