Ana SayfaDedikoduBomba İtiraf! Simge Sağın'dan Aldatma Açıklaması!

İlgili Postlar

Bomba İtiraf! Simge Sağın’dan Aldatma Açıklaması!

Başarılı şarkıcı Simge Sağın, katıldığı bir Youtube programında aşk hayatı hakkında samimi itiraflarda bulundu. Bomba İtiraf! Simge Sağın’dan Aldatma Açıklaması Geldi! Detayları Yazımızda..

Simge Sağın Gözyaşları İçinde Anlattı!..

Bomba İtiraf! Simge Sağın’dan Aldatma Açıklaması!

Son zamanlarda altın çağını yaşayan başarılı Şarkıcı Simge Sağın, korona virüs sebebyle günlerini ev karantinasında geçiriyor. Güzel şarkıcı özel bir YouTube programına katılarak özel aşk hayatı hakkında şaşkına çeviren itiraflar yaptı. Bomba İtiraf! Simge Sağın’dan Aldatma Açıklaması!

Simge Sağın kimdir?

“O Sevgilerin Hiçbiri Gerçek Değilmiş”

Hakan Gence’yle Evden isimli yayının son konuğu olan yetenekli şarkıcı Simge Sağın oldu. Özel hayatıyla ilgili cesurca açıklamalar da yapan Simge, ”İlişkilerimin çoğunda beni aldattılar. Seven insan aldatmaz… O sevgilerin hiçbiri gerçek değilmiş. Bana çok hayran olanlar, Simge’yi pijamayla görünce belki de o noktada olmuyor. Bence onlar beni gerçekten sevmemişler. Beni ben olduğum için mi yoksa ünlü olduğum için mi sevdiler diye düşünüyorum.” dedi.

“İyi ki Beni Zamanında Aldatmışlar”

Ünlü şarkıcı geçen yıl da katıldığı bir yayında aldatılmaya dair açıklama yaparken“İyi ki beni zamanında aldatmışlar ve hayatımdan gitmişler” ifadelerini kullanmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler