Ana SayfaÜnlülerHadise'den Şaşırtan Nurella Paylaşımı!

İlgili Postlar

Hadise’den Şaşırtan Nurella Paylaşımı!

Yaklaşık iki yıl beyin kanseri teşhisi konan ve iki defa operasyon geçirerek kanser tedavisi devam eden ünlü modacı Nur Yerlitaş, Fulya’daki yaşadığı evinde hayata veda etmişti. Ünlü modacının ölümünün sonrasında, Şarkıcı Hadise’den Şaşırtan Nurella Paylaşımı Geldi. Detayları Haberimizde..

Hadise’nin Günler Sonra Kırmızılı Paylaşımına Beğeni Yağdı!..

Hadise’den Şaşırtan Nurella Paylaşımı!

Ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın ölümü ünlü ünsüz herkesi yasa boğdu. Ünlü modacı hayattayken şarkıcı Hadise ile araları bozulmuş ve bir türlü barışmamışlardı. Hadise’den Nurella Paylaşımı.

Hadise kimdir?

Hadise; “Yakınlarına Sabır Dilerim…”

Nur Yerlitaş’ın vefat haberini öğrenen şarkıcı Hadise, sosyal medya sayfasından hesabından bir paylaşım yayınladı. Ünlü şarkıcı, “Nur Yerlitaş’a Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır dilerim…” ifadelerini kullandı.

Nur Yerlitaş kimdir?

“Özelimi Paylaştın..Özür Dile”

Şarkıcı Hadise geçmiş dönemlerde, bir televizyon programında annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihara teşebbüs ettiği haberini paylaşan modacı Nur Yerlitaş’a çok kızmış “Benim özelimi tüm Türkiye ile paylaştı. Bizden özür dilesin”ifadeleriyle tepkisini dile getirmişti. Farklı televizyon programına telefonla canlı yayına bağlanan ünlü modacı ise  “Hadise’den milyonlarca defa özür diliyorum” demişti.

Nur Yerlitaş Son Yolculuğuna Uğurlandı! İşte Detaylar

Hadise'den Şaşırtan Nurella Paylaşımı!
Hadise’den Şaşırtan Nurella Paylaşımı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler