Ana SayfaÜnlülerNur Yerlitaş Son Yolculuğuna Uğurlandı! İşte Detaylar

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş Son Yolculuğuna Uğurlandı! İşte Detaylar

Beyin kanseri tedavisi devam ederken dün evinde yaşamını yitiren modacı Nur Yerlitaş’a salgın sebebiyle cenaze töreni düzenlenemedi. Nur Yerlitaş Son Yolculuğuna Uğurlandı! İşte Detaylar..

Nur Yerlitaş’ın Gizli Vasiyeti Belli Oldu! Nur Yerlitaş Nereye Gömülecek?

Nur Yerlitaş Son Yolculuğuna Uğurlandı! İşte Detaylar

İstanbul’da yaşadığı evinde yaşama gözlerini yuman ünlü modacı Nur Yerlitaş, bugün ikindi namazına mütakiben son yolculuğuna uğurlandı. Cenazesinin kalkacağı camiye erkenden gelen şarkıcı Sibel Can, yakın arkadaşını ebedi istirhat yolculuğuna uğurlamak için ön saflarda yer aldı.

Nur Yerlitaş kimdir?

Sibel Can Gasilhane’ye Kadar Girdi!

Yaklaşık iki sene önce beyin kanseri olan ve altı ay arayla iki ameliyat geçiren 64 yaşındaki ünlü modacı Nur Yerlitaş, dün Şişli Fulya’da ki yaşadığı evinde yaşamını yitirdi. Korona virüs sebebiyle ünlü modacı için cenaze töreni yapılamadı. Nur Yerlitaş’ın Zincirlikuyu Gasilhanesi’ne getirilen naşını görmek için yakın dostu şarkıcı Sibel Can, caminin gasilhanesine geldi. Gasilhanenin önünde modacı Nur Yerlitaş’ın yakın arkadaşları ve ailesinin hazır bulunduğu görüldü.

Ünlü Modacı Annesine Kavuştu!

Ünlü modacı’nın cenazesi gasilhaneden çıkartılıp cenaze aracına yerleştirilirken, Yerlitaş’ın kuzeni Kadriye Tura gözyaşlarına boğuldu. Nur Yerlitaş’ın naşı, yazdığı vasiyete istinaden Ulus Mezarlığındaki olan annesinin yanına gömüldü.

Hayranlarından Helallik Alındı!

Defin öncesi helallik alınmak için Fulya’da ki evine götürülen Nur Yerlitaş’ın hayranları, evinin önünde bekledi. Ünlü modacı’nın yakın dostu şarkıcı Sibel Can ise acı haberini aldıktan sonra yalnız bırakmayarak vefat eden arkadaşına son görevini yerine getırdiği görüldü.

Son Dakika! Nur Yerlitaş Hayatını Kaybetti! Nur Yerlitaş Neden Öldü?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler