Ana SayfaÜnlülerBirce Akalay, Survivor'daki Yarışmacı Kuzeniyle Yıllardır Dargın!

İlgili Postlar

Birce Akalay, Survivor’daki Yarışmacı Kuzeniyle Yıllardır Dargın!

Şu sıralar beğenilerek izlenen dizi Babil’de ki performansıyla tam not alan güzel oyuncu Birce Akalay, Survivor Gönüllüler takımından olan sevilen yarışmacıyla kuzen oldukları ortaya çıktı. Başarılı oyuncu Birce Akalay, Survivor’da ki Yarışmacı Kuzeniyle Yıllardır Dargın! Detayları Haberimizde..

Birce Akalay’ın Paylaşımı Kaldırıldı!

Birce Akalay, Survivor’da ki Yarışmacı Kuzeniyle Yıllardır Dargın!

Uzun zamandır kalbi boş olan yetenekli dizi oyuncusu Birce Akalay, geçtiğimiz aylarda yeni sevgilisi ile ilk defa görüntülenmişti. 35 yaşındaki güzel oyuncu Birce Akalay, Survivor’da ki Yarışmacı Kuzeniyle Yıllardır Dargın!

Birce Akalay kimdir

Hem Meslektaşı Hemde Kuzeni!

Evet başarılı oyuncu Birce Akalay, Best Model of Turkey yarışmasıyla ününe ün katan 1.95 boyundaki, ayrıca Şevkat Yerimder ve Kiralık Aşk adlı dizilerde rol alan, şu sıralar ise Survivor 2020’de Gönüllüler takımında kıran kırana mücadele veren Barış Murat Yağcı ile kuzen.

Barış Murat Yağcı kimdir?

3 Yıldır Dargınlar!

Yarışmacı Barış Murat Yağcı’nın kendisiyle aynı sektörde bulunan kuzeni Birce Akalay ile aralarının uzun zamandır bozuk olduğu öğrenilen bilgiler arasında. Son olarak beraber Paris’te ailece tatile gittikleri ve o günden sonra görüşmedikleri öğrenilenen ünlü ikilinin, yaklaşık 3 yıldır dargın oldukları öğrenilen bilgiler arasında

Birce Akalay kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler