Ana SayfaÜnlülerOnur Büyüktopçu'dan Çarkıfelek İtirafı!

İlgili Postlar

Onur Büyüktopçu’dan Çarkıfelek İtirafı!

Kanal D ekranlarının efsane yarışma programı Çarkıfelek, yetenekli oyuncu Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla bayram ekranı süsleyecek. Sevinci, eğlenceleri ve muhteşem ödülleriyle izleyici ile buluşacak olan Çarkıfelek’in sunuculuğunu yapacak olan Onur Büyüktopçu’dan büyük itiraf geldi. Nasılmı? Detaylar Haberimizde..

Efsane Yarışma Programı Çarkıfelek’in Sunucusu Belli Oldu!

Onur Büyüktopçu’dan Çarkıfelek İtirafı!

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil’in efsane yarışması Çarkıfelek, ekranlara geri dönüyor. Kanal D ekranında Bayramın birinci günü yayınlanacak olan muhteşem yarışmayı sunuyor. Bu yıl İzleyici ile buluşmak için gün sayan Onur Büyüktopçu; “Çarkıfelek”i yıllardır sunmak istiyordum” diyor ve ilk defa teklif geldiğinde neler hissettiğini şu cümlelerle itirraf ediyor;

Onur Büyüktopçu kimdir?

Onur Büyüktopçu; “Kalbim Çarpıyor Çok Mutluyum!”

“Telefonumun çalıp ‘Çarkıfelek için görüşmek istiyoruz’ dedikleri andan bugüne kadar olan kalp çarpıntımı size anlatamam. Çok mutluyum. Gelen yorumlar da inanılmaz. Beni seven, takip eden sevgili seyircilerim de çok memnun.”

Onur Büyüktopcu’nun Hayali Gerçek Oldu!

Öte yandan önceki zamanlarda Çarkıfelek’te yarışan Onur Büyüktopçu, “Nergis Kumbasar’la 2016 yılında Çarkıfelek’e katılmıştık. Büyük ödülü kazandım. O zaman Mehmet Ali Erbil sunuyordu. Yine çok heyecanlanmıştım. Hatta yarışırken ‘İnşallah ileride böyle bir yarışma sunarım’ diye içimden geçirmiştim. Kısmet bugüne imiş”ifadelerini kullandı.

Takipçileri Moral Verdi!

Onur Büyüktopçu, sosyal medya hesabından Çarkıfelek’in fragmanını paylaşarak müjdeyi verdi. Başarılı oyuncunun takipçileri Çarkıfeleği merakla ve heyecan dolu beklediklerini ima eden yorumlar yaparak Onur Büyüktopçu’ya moral verdiler.

Çarkıfelekte Büyük Ödül Araba!

Klasikleşmiş etaplarına eklenen yeni oyunları, zengin çarşısı, nakit para ödülleri ve finaldeki büyük ödül arabasıyla ekrana gelecek program, Bayramın ilk günü, akşam saat 20.00’de sevenleriyle buluşacak.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler