Ana SayfaÜnlülerMerve Özbey, Haddini Aşan Takipçisine Ayar Verdi

İlgili Postlar

Merve Özbey, Haddini Aşan Takipçisine Ayar Verdi

Geçtiğimiz Şubat ayında dünya evine giren şarkıcı Merve Özbey, sosyal medyada haddini aşan takipçisine ders niteliğinde azarladı. Merve Özbey, Haddini Aşan Takipçisine Ayar Verdi. İşte Detaylar..

Merve Özbey’in Makyajsız Hali Beğeni Topladı!..

Merve Özbey Haddini Aşan Takipçisine Ayar Verdi

Sosyal medya üzerinden sık sık “Neden çocuk yapmıyorsun?” diyen kullanıcılara çektiği video ile cevap veren Brezilyalı model Larissa Gacemer’in ardından ünlü şarkıcı Merve Özbey’de takipçisinden kendisine gelen “Çocuk yapın da görelim” yorumuna sert tepki gösterdi. Merve Özbey, Haddini Aşan Takipçisine Ayar Verdi

Merve Özbey Kimdir?

“Çocuk Yapın da Görelim”

Geçtiğimiz Şubat ayında Kenan Koçak ile geçen Şubat dünya evine giren şarkıcı Merve Özbey, instagram sayfasından bir pozunu paylaştı. Ünlü Şarkıcının bir takipçisi bu paylaşıma, “Çocuk yapın da görelim, herkes yapıyor sen daha yapmadın” yorumunu yaptı.

Merve Özbey: “Sizin Gibiler Bu Dünyayı Alt Üst Ediyor.”

Merve Özbey'in Takipçisi

Takipçisinin özel hayatıyla alakalı soruya çok öfkelenen başarılı şarkıcı çarpıcı bir üslupla cevap vererek şöyle söyledi; “Bir bitmediniz ki… Kötüsünüz gerçekten! Hem de çok kötü! Ekran önündeyiz, oyuncuyuz, şarkıcıyız, kadınız diye size böyle konuşma hakkını kim veriyor? Kim! Gerçekten çok sıkıldım. Sizin gibiler bu dünyayı alt üst ediyor.”

Merve Özbey'in Takipçisine ayarı
Merve Özbey’in Takipçisine ayarı

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler