Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl'ın Doğum Günü Pastası Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

İlgili Postlar

Sinan Akçıl’ın Doğum Günü Pastası Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

Karantina günlerinde yeni yaşını sevgilisi Burcu Kıratlı ve dostlarıyla kutlayan ünlü söz yazarı Sinan Akçıl’ın hazırlanan doğum günü pastası sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri oklarının hedefi oldu. Detaylar Haberimizde..

Sinan Akçıl’dan Sevgilisini Darp Eden Sermiyan Midyat’a Gönderme!

Sinan Akçıl’ın Doğum Günü Pastası Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

Yetenekli şarkıcı Sinan Akçıl, 38’inci yeni yaşını, geçen yıl boşandıktan sonra barışarak beraber yaşamaya başladığı oyuncu Burcu Kıratlı ve Mustafa-Selin Ceceli çiftiyle kutladı. Sinan Akçıl için romantik olarak hazırlanmak istenen doğum günü için hazırlatılan doğum günü pasta eleştirileri küpü oldu.

Sinan Akçıl Kimdir?

“Burcu Hayalindeki Sinan’ı Yaptırmış”

Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer, doğum gününde Sinan Akçıl’ı yalnız bırakmazken, büst biçiminde hazırlanan pastası sosyal medya kullanıcıları sayesinde magazin gündemine yerleşti.

Pek çok sosyal medya kullanıcısı pastadaki kişiyi oyuncu Barış Arduç’a benzeterek “Pasta kim bilmiyorum ama kesinlikle Sinan Akçıl değil”, “Bu galiba Burcu’nun hayalindeki Sinan” ve “Pasta Keremcem ile Barış Arduç arasında gidip geliyor” gibi benzer yorumlar yaptılar.

Burcu Kıratlı Kimdir?

Burcu Kıratlı: “Ruh Eşim…İyi ki Doğdun”

Oyuncu Burcu Kıratlı, “Söylenebilecek en güzel sözlerin gerçeğini yaşıyoruz biz. Çok şanslıyız ve bu yüzden bir şey söylemeye, yazmaya gerek yok. Ruh eşim. İyi ki doğdun. İlhamın, müziğin ve ben hep seninleyiz” şeklinde aşk dolu sözlerle Sinan Akçıl’ın yeni yaşını sosyal medya’dan kutladı.

Sinan Akçıl’dan Emrah’a Geri Vites!..

İşte Sinan Akçıl’ın Eleştiri Yağmuruna Tutulan O Pastası;

Sinan Akçıl'ın Eleştiri Yağmuruna Tutulan O Pastası
Sinan Akçıl’ın Eleştiri Yağmuruna Tutulan O Pastası
Sinan Akçıl'ın Doğum Günü Pastası
Sinan Akçıl’ın Doğum Günü Pastası

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler