Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl'dan Emrah'a Geri Vites!..

İlgili Postlar

Sinan Akçıl’dan Emrah’a Geri Vites!..

Ünlü söz yazarı ve şarkıcı Sinan Akçıl, oyuncu Eser Yenenler’in Eser Yenenler Show isimli sohbet programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, Emrah ile polemiği hakkında da önemli açıklamalar yaparken, duyanlar hayrete düştü. Tüm Detaylar Haberimizde..

Arzu Yanardağ, Emrah’ın Sinan Akçıl’la Yaşadığı Tartışmayı Fena Yorumladı..

Sinan Akçıl’dan Emrah’a Geri Vites!..

Geçtiğimiz haftalar da şarkıcılar Emrah ile Sinan Akçıl arasında bir beste polemiği oluşmuştu. Söz yazarı Sinan Akçıl, 2.sayfa magazin programında Emrah için; “Burcu’nun köpeğini setten attırmış ve oynadığı dizinin son sezonunda hiç konuşmamışlar. Benden bir şarkı istemişti ama duyduğum şeylerden sonra görüşmeyi düşünmüyorum” demiş ve bunun üzerinde şarkıcı Emrah’dan sert bir yanıt gecikmeden gelmişti.

Sinan Akçıl Kimdir?

Sinan Akçıl Emrah ile ilgili görsel sonucu

“Yalan söylüyorsun. Seni hiçbir zaman besteci olarak görmedim. Sen beni arayıp, uyduruk bestelerini satmaya çalıştın. Sanırım her zamanki gibi çulsuzdun. Bana beste yapmaya çapın yetmez.” diyen Emrah’ın sert tepkisiyle aradaki gerginlik hat safhaya yükselmişti..

Emrah kimdir?

Sinan Akçıl: “Emrah Bizim Büyüğümüzdür!”

Ve son olarak Eser Yenerlerin’in programında çarpıcı açıklamalar yaparak geri vitese alan Sinan Akçıl;  “Ben albümün mutluluğunu yaşarken enteresan bir atışma oldu aramızda. Artık gerçekten böyle şeyler bana çok komik geliyor. Bizim sektörde aslında bu çok oluyor. Bizim bu büyük kuşaklarımız bazen duruyor ve bize giydiriyorlar. Ama dediğim gibi adının başında her ne kadar küçük de olsa her zaman büyüğümüzdür” sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi.

Şimdi gözler şarkıcı Emrah’a çevrildi. Bakalım bu hafta Magazin Haberleri hangi sürpriz haberlere gebe..

Sinan Akçıl Emrah ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler