Ana SayfaÜnlülerArzu Yanardağ, Emrah'ın Sinan Akçıl'la Yaşadığı Tartışmayı Fena Yorumladı..

İlgili Postlar

Arzu Yanardağ, Emrah’ın Sinan Akçıl’la Yaşadığı Tartışmayı Fena Yorumladı..

Ünlü oyuncu ve manken Arzu Yanardağ, haftalardır  magazin gündemini meşgul eden Sinan Akçıl ve Emrah polemiğinde tarafını seçerken, eski rol arkadaşı şarkıcı Emrah’ın tepkisini çekecek açıklamalara imza attı. Detaylar Haberimizde..

Sinan Akçıl’dan Emrah Açıklaması!

Arzu Yanardağ, Rol arkadaşı Emrah’ın Sinan Akçıl’la Yaşadığı Tartışmayı Fena Yorumladı..

Kanal D kanalında sevilerek izlenen 2. Sayfa magazin programına konuk gelen oyuncu Arzu Yanardağ, ünlü şarkıcılar Sinan Akçıl ve Emrah arasındaki gerginliğe istinaden tepkili eleştiriler  yaptı.

Arzu Yanardağ kimdir?

Arzu Yanardağ ile ilgili görsel sonucu

Arzu Yanardağ: “Sinan Akçıl Hayranı Oldum”

1997 yılında Unutabilsem adlı dizide şarkıcı Emrah’la başrolü bölüşen oyuncu Arzu Yanardağ, “Şok, şok, şok; bunca yıldan sonra Sinan Akçıl hayranı oldum” ifadelerini kullanarak herkesi şaşırttı.

Emrah kimdir?

Geçtiğimiz hafta Emrah ile Sinan Akçıl, beste polemiğine girişmişlerdi. Söz yazarı Sinan Akçıl; “Burcu’nun köpeğini setten attırmış ve oynadığı dizinin son sezonunda hiç konuşmamışlar. Benden bir şarkı istemişti ama duyduğum şeylerden sonra görüşmeyi düşünmüyorum” demiş ve şarkıcı Emrah’dan sert bir yanıt jet hızında gelmişti..

“Yalan söylüyorsun. Seni hiçbir zaman besteci olarak görmedim. Sen beni arayıp, uyduruk bestelerini satmaya çalıştın. Sanırım her zamanki gibi çulsuzdun. Bana beste yapmaya çapın yetmez.” diyen Emrah’ın sert tepkisiyle aradaki gerginlik hat safhaya yükselmişti..

Arzu Yanardağ ile ilgili görsel sonucu

Arzu Yanardağ: “Çok da Bana Keyif Vermeyen Şeyler Oldu”

2.sayfaya çarpıcı açıklamalarda bulunanan Arzu Yanardağ şöyle devam etti;

“Diziden sonra kendisiyle (Emrah) hiç karşılaşmadım. Zaten müziğine, yaptığı işlere hiçbir zaman ilgim, sevgim olmadı. Ama Sinan Akçıl ile ilgileniyorum artık. Çok güzeldi, kapak sesi geldi. Kendisiyle ilgili (Emrah) Çok da bana keyif vermeyen şeyler oldu. Sinan Akçıl ile münakaşaya girmişler, ben tabii ki Sinan’ın tarafını tutuyorum.”

Sinan Akçıl ve Emrah Polemiği Büyüyor..Sinan Akçıl’dan Sert Yanıt..

Sinan Akçıl: “Oğlum Olursa Sahiplenicek Kadar İmanım Var”

Sonrasında Sinan Akçıl, Oğlu Tayfun’u kabul etmediği gerekçesiyle Emrah’a gönderme de yaparak; “Beni besteci olarak görmemen albümlerimi alana, şarkılarımı dinleyen milyonlar adına, bana sadece gurur verir. Yıllar önce ‘Ben Böyle Şey Görmedim’ şarkım için benimle buluştun ama sonra ücret bile konuşmadan ayrıldık. En azından gelecekteki ailemi kızım ya da ‘oğlum’ olursa onları da sahiplenip, geleceklerini garanti altına alacak kadar imanım var. Artık kafana göre yazı yazmaya kalkarsan da cevabım ancak hukuki olur” ifadeleriyle açıklama yapmıştı.

Sinan Akçıl Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler