Ana SayfaDedikoduSinan Akçıl'dan Sevgilisini Darp Eden Sermiyan Midyat'a Gönderme!

İlgili Postlar

Sinan Akçıl’dan Sevgilisini Darp Eden Sermiyan Midyat’a Gönderme!

Geçtiğimiz dönemlerde de ismi darp olaylarına karışan ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, bu defa sevgilisi güzel oyuncu Sevcan Yaşar’la karakolluk olmuştu. Sevcan Yaşar, psikolojik ve fiziki şiddet gördüğü sebebiyle Sermiyan Midyat’dan ayrıldı. Sinan Akçıl’dan Sevgilisini Darp Eden Sermiyan Midyat’a Gönderme! Detayları Haberimizde..

Oyuncu Sevgilisi Sevcan Yaşar’ı Döven Sermiyan Midyat’a Tepkiler Durmuyor

Sinan Akçıl’dan Sevgilisini Darp Eden Sermiyan Midyat’a Gönderme!

Önceki akşam beraber yaşadıkları Fenerbahçe’deki evlerine uğrayarak eşyalarını almak isteyen Sevcan Yaşar, sonrasında Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yolunu tuttu. Güzel oyuncu Sevcan Yaşar, şiddet gördüğü iddiasıyla sevgilisi Sermiyan Midyat’tan şikayetçi oldu. Sonrasında Sinan Akçıl’dan Sevgilisini Darp Eden Sermiyan Midyat’a Göndermesi olay oldu.

Sermiyan Midyat kimdir?

Sermiyan Midyat: “Bir Kadına Fiske Vurmam Söz Konusu Değil”Demişti..

Oyuncu sevgilisi Sevcan Yaşar’ın bu iddialarının doğru olmadığını açıklayan Sermiyan Midyat, şu ifadeleri kullanarak jet hızında açıklama yapmıştı; “Bir kadına bir fiske vurmam söz konusu değil. Ben aşık oldum, karım olmasını istedim. 2 aydır aynı evdeydik ama olmadı. Şikayetçi olmuş, ifademi verdim. ‘Şiddete uğradım’ diyor ama darp raporu yok. Çünkü böyle bir olay yok.”

Sevcan Yaşar kimdir?

Eskidende Sinan Akçıl’a Saldırmıştı!

Yakışıklı oyuncu Sermiyan Midyat, 2018 tarihinde Hollywood yıldızı Kristanna Loken’in doğum gününün kutlandığı yerde magazin gazetecilerine hakaret etmiş, olay sonrası kendisini “Ekmeğinin peşindeki basın emekçilerine küfür edemezsin” ifadeleriyle uyaran şarkıcı Sinan Akçıl’a da hakaretler savurmuş sigarasını fırlatıp saldırmıştı.

Sinan Akçıl kimdir?

“Fazla alkol kötü, kadına şiddet en kötü şey.

Sinan Akçıl, hem bu olayı, hem de Sermiyan Midyat’ın sevgilisi Sevcan Yaşar’ı dövmesini kastederek gönderme yaptı; “Fazla alkol kötü, kadına şiddet en kötü şey. Hayat boyu bu ikisine karşı durmaya devam edeceğim.”

Sevcan Yaşar; “Belgeler…. Raporlar Her Şey Var.”

Şu ana kadar sessizliğini koruyan ve gazetecilerden uzak durmak isteyen güzel oyuncu Sevcan Yaşar’ın, sevgilisi Sermiyan Midyat’ın bu açıklamaları sonrasında yakın çevresine “Belgeler, raporlar her şey var. Olayın adli süreci başladı. O şahısla mahkemede görüşeceğiz” dediği konuşuluyor.

Sinan Akçıl’dan Emrah’a Geri Vites!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler