Ana SayfaÜnlülerOyuncu Sevgilisi Sevcan Yaşar’ı Döven Sermiyan Midyat’a Tepkiler Durmuyor

İlgili Postlar

Oyuncu Sevgilisi Sevcan Yaşar’ı Döven Sermiyan Midyat’a Tepkiler Durmuyor

Geçen Ocak ayında ünlü oyuncular Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar, birlikte olduklarını sosyal medya sayfalarından ilan etmişlerdi. Ancak bugün bu çift hakkında çıkan haberler herkesi çok şaşkına çevirmiş, magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. O gün bu gündür Oyuncu Sevgilisi Sevvan Yaşar’ı Döven Sermiyan Midyat’a Tepkiler Durmuyor. Detaylar Haberimizde..

Sevgilisine Şiddet Uyguladığı Gerekçesiyle Karakolluk Olan Sermiyan Midyat’tan Açıklama!

Oyuncu Sevgilisi Sevcan Yaşar’ı Döven Sermiyan Midyat’a Tepkiler Durmuyor

Oyuncu sevgilisi Sevcan Yaşar’ı darp eden Sermiyan Midyat’a tepkiler çığ gibi. Savcılıkta ifade veren Midyat, “45 yaşındayım, ne zaman böyle bir şey yaşamışım” diye savunurken Günlerdir sosyal medya kullanıcıları, oyuncu Sermiyan Midyat’ın geçmişteki vukuatlarını tek tek sıraladılar.

Sermiyan Midyat kimdir?

Geçen senelerde de ismi darp olaylarına karışan ünlü oyuncu, bu defa da son sevgilisi oyuncu Sevcan Yaşar’la karakolluk oldu. Güzel oyuncu fiziki ve psikolojik şiddet gördüğü iddiasıyla sevgilisi Sermiyan Midyat’dan ayrıldı. Bir önceki gece de birlikte yaşadıkları Fenerbahçe’deki evlerine giderek eşyalarını almak istedi. Ancak ünlü ikili tartışınca Sevcan Yaşar, bu olayın hemen ardından Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şiddet gördüğü iddiasıyla Sermiyan Midyat’tan şikayetçi oldu.

Sermiyan Midyat: “Bir Kadına Fiske Vurmam Söz Konusu Değil”

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat olay sonrası açıklama yapıp: “Bir kadına bir fiske vurmam söz konusu değil. Ben aşık oldum, karım olmasını istedim. 2 aydır aynı evdeydik ama olmadı. Şikayetçi olmuş, ifademi verdim. ‘Şiddete uğradım’ diyor ama darp raporu yok. Çünkü böyle bir olay yok.” demişti.

Sevcan Yaşar kimdir?

Eskidende Sinan Akçıl’a Saldırmıştı!

Yakışıklı oyuncu Sermiyan Midyat, 2018 tarihinde Hollywood yıldızı Kristanna Loken’in doğum gününün kutlandığı yerde magazin gazetecilerine hakaret etmiş, olay sonrası kendisini “Ekmeğinin peşindeki basın emekçilerine küfür edemezsin” ifadeleriyle uyaran şarkıcı Sinan Akçıl’a da hakaretler savurmuş sigarasını fırlatıp saldırmıştı.

Günlerdir Tepki Yağıyor!

Günlerdir sosyal medya kullanıcıları “Bir kadına bir fiske vurmam söz konusu değil” ifadelerini pek de inandırıcı bulmayarak ünlü oyuncuyu topa tutuyor.

İşte Tepkili Yorumların Bazıları;

* Serguzest_maceraci: “Bu beyefendi Mardin Park Hastanesi’ne gittiğinde orada çalışan arkadaşlara hoş davranmayıp onları küçümsemiş, başka hastaların önüne geçmişti. Bu hareketi de beni şaşırtmadı. Artık herkes oyuncu oluyor ama insan sayımız az.”

* tamamolduozamanpeki: “O değil de bu adam her yerde özgürlükten, medeniyetten, eşitlikten bahsedip insan haklarını anlatıyorken, bir kadına nasıl el kaldırabilir? İşte kimse göründüğü gibi değil.”

* sennurmelike: “Böyle iğrenç adamlarda ne bulursunuz, her şey beklenir bu tiplerden.”

* blddnz: “Yazık, böyle bir kızın böyle hanzoyla ne işi olabilir?”

* aria_azad: “Erkeklerin kadınlara fiziksel şiddet uygulaması, böyle bir hakkı kendilerinde bulmaları inanılır gibi değil. Kimsenin bu adamla sevgili olmaması gerekir. Çünkü başkasına yaptıysa sana da yapar.”

* serra_4277: “PKK’ya terör örgütü demeyen Sermiyan beni hiç şaşırtmadı.”

* fguldenayna: “Bu adama zerre kadar inanmam.”

* asln_trgy_pln: “Hangi kadın bu konuda yalan söyler ki…”

* hediyekaygusuzkaracan: “Kıbrıs Rocks Casino’da bu adamla karşılaştım. Kaba ve itici bir adam izlenimi vermişti.”

* yelizmirr: ‘Evet ben yaptım’ diyeni yok zaten.

* nurcan_hamzaa: “Hiç samimi değil.”

* sevda_takınyacoglu: “Bu dönemde hangi hastaneden darp raporu alacaktı acaba?”

* selindumanxn: “Tribünlere oynamış, linç edilmemek adına böyle bir ifade vermiş.”

* sametist: “Zamanında Büyükada’da mekan dağıtmış, sandalyeleri havada uçurmuştu bu adam.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler