Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Paylaşımlarıyla Hollywood Yıldızı Jessica Alba'nın Dikkatini Çekti!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Paylaşımlarıyla Hollywood Yıldızı Jessica Alba’nın Dikkatini Çekti!

Türk oyuncu ve ünlülerde sosyal medya etkileşimleriyle dünya ve Hollywood yıldızlarının dikkatlerini çekmeye devam ediyor. Ünlü Güzel Oyuncu Paylaşımlarıyla Hollywood Yıldızı Jessica Alba’nın Dikkatini Çekti! Nasılmı? Detayları Haberimizde..

Yasemin Özilhan’a Evet Dedirten Neden Ortaya Çıktı!

Ünlü Oyuncu Paylaşımlarıyla Hollywood Yıldızı Jessica Alba’nın Dikkatini Çekti!

Instagram hesabında tam 18.2 milyon takipçisi olan hollywood oyuncusu Jessica Alba, kişisel hesabında bol bol makyaj videoları yayınlıyor. Sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanan hollywood yıldızı, çocuklarıyla geçirdiği eğlenceli anları da takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Yasemin Özilhan kimdir?

Hollywood Oyuncusu Jessica Alba, Yasemin Özilhan Takibe Aldı!

Ünlü Türk güzeli yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla hollywood oyuncusu Jessica Alba’nın dikkatini çekmeyi başarmışa benziyor. Halkla İlişkiler Bölümü mezunu olan güzel oyuncu Yasemin Özilhan, 16 Temmuz 2011’de iş adamı İzzet Özilhan ile dünya evine girmişti. Evlendikten sonra oyunculuğa bir süre ara veren Yasemin Özilhan, sosyal medya paylaşımlarıyla sadece Türkiye’de değil dünyada da dikkat çekmeyi başardı.

Dünyaca ünlü hollywood yıldızı Jessica Alba, Yasemin Özilhan’ı takibe aldı. Sosyal medya paylaşımlarıyla bol bol magazin gündemine gelen güzel oyuncu Yasemin Özilhan’da Jessica Alba’yı takip etmeye başladı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler