Ana SayfaDedikoduCanlı Yayından Atılan Serdar Ortaç İsyan Etti!

İlgili Postlar

Canlı Yayından Atılan Serdar Ortaç İsyan Etti!

Bartu Küçükçağlayan ile Melikşah Altuntaş’ınsosyal medya canlı yayınına misafir olan ünlü popçu Serdar Ortaç, “Yazıklar Olsun” diyerek tepki gösterdi. Canlı Yayından Atılan Serdar Ortaç İsyan Etti! Detayları Haberimizde..

Serdar Ortaç İle Chloe Loughnan’ın Boşanma Sebebi Ortaya Çıktı!

Canlı Yayından Atılan Serdar Ortaç İsyan Etti!

Bartu Küçükçağlayan ile Melikşah Altuntaş’ın programının ritüeli haline gelen ‘konuğu yayından atma’ olayından nasiplenen Serdar Ortaç İsyan Etti!

Ünlü popçu Serdar Ortaç Melikşah Altuntaş ve Bartu Küçükçağlayan’ın instagram canlı yayın programı olan Mücbir Sebepler’e misafir oldu. Çok eğlenildiği canlı yayında format gereği yayından atılan Serdar Ortaç, isyan etti.

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç ; “Yazıklar Olsun”

Bartu Küçükçağlayan ile Melikşah Altuntaş, Mücbir Sebepler’e en başından beri ünlü popçuyu  konuk etmek istediklerini açıkladılar. Ünlü İkilinin enerjisindençok  etkilediğini anlatan Serdar Ortaç, yayına katılarak “18’likler gibi yaptınız beni” ifadeleriyle onlara takıldı. Ünlü ikiliyle  sohbet eden Serdar Ortaç, programın ritüeli haline gelen ‘konuğu yayından atma’ yı kendisine de yapıp yapmayacaklarını danıştı. Bartu Küçükçağlayan’dan ‘hayır’ cevabını alan Serdar Ortaç tamde şarkı söylediği esnada canlı yayından atıldı. Serdar Ortaç, bunun üzerine “Yazıklar olsun” yorumunu yaptı.

Mücbir Sebepler’i 85 Bin Kişi İzledi!

Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş, 85 bin kullanıcının katıldığı canlı yayına Serdar Ortaç’ı attıktan sonra araçlarıyla dışarı çıkarak devam ettiler. Geçtikleri caddelerde tezahüratla karşılanan ünlü ikiliden Bartu Küçükçağlayan, “Sosyal mesafeni koru heyecan yapıp üzerimize atlama” diye sevenlerine seslendi.

Serdar Ortaç “Ebruyla Bozulma Sebebim Demet Dedi! Ortaya Çıkan Kasedi Şoke Etti!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler