Ana SayfaÜnlülerKoronayı Yenen Dilan Çıtak Tatlıses'in Maskesiz Kadına Büyük Tepkisi!

İlgili Postlar

Koronayı Yenen Dilan Çıtak Tatlıses’in Maskesiz Kadına Büyük Tepkisi!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, korona virüsünü yenenek güzel haberi vermişti. 4 senelik aşkı Levent Dörter ile korona virüs günlerini atlatan Dilan Çıtak Tatlıses, sokakta maske takmayan kadına tepki gösterdi. Koronayı Yenen Dilan Çıtak Tatlıses’in Maskesiz Kadına Büyük Tepkisi! Detaylar Haberimizde..

Dilan Çıtak Tatlıses, Koronavirüsünemi Yakalandı?

Koronayı Yenen Dilan Çıtak Tatlıses’in Maskesiz Kadına Büyük Tepkisi!

Usta ses İbrahim Tatlıses’in küçük kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile 4 senelik sevgilisi Levent Dörter’in korona virüs testleri pozitif çıkmış ve sonrasında da hastanede tedavi altına girmişlerdi. İyileşinceye kadar evlerini ayırmak zorunda kalan ikili, koronayı yendikten sonra tekrar kavuştular. Alışveriş yapmak için sokağa çıkan çift, salgın dolayısla yüzüne maske takmayan bir kadına tepki gösterdi.

“Maskesizi Öldüresim Geliyor”

Posta’nın yapmış olduğu özel haberine göre: Levent ve Dilan çifti geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda bir kırtasiyeye uğradılar. Yaşadığı koronalı günleri atlatan Dilan Çıtak Tatlıses’in gözü kaldırımda kahvesini için bir kadına takılıverdi ve  “Şu arkadaş maskesiz gezip kahve içiyor, onu öldüresim geliyor” şeklinde söyleyince Kadın bu sözleri duyup “Bana mı bir şey söylüyorsunuz?” şeklinde yüksek sesle sordu. Dilan Çıtak Tatlıses ise “Yok hayır” diyerek olayın büyümesini istemeden uzaklaştı.

Dilan Çıtak Tatlıses Acı Gününü Sosyal Medyadan Duyurdu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler