Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç İle Chloe Loughnan'ın Boşanma Sebebi Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç İle Chloe Loughnan’ın Boşanma Sebebi Ortaya Çıktı!

Ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz yıl 5 yıl boyunca evli kaldığı eski eşi Chloe Loughnan’dan tek celsede boşanmıştı. Serdar Ortaç İle Chloe Loughnan’ın Boşanma Sebebi Ortaya Çıktı! Detayları Haberimizde..

Serdar Ortaç “Ebruyla Bozulma Sebebim Demet Dedi! Ortaya Çıkan Kasedi Şoke Etti!

Serdar Ortaç İle Chloe Loughnan’ın Boşanma Sebebi Ortaya Çıktı!

Ünlü popçu Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan, fırsatını bulduğu her zaman Miami’ye uçar ve orada yaşayan yakın arkadaşı Merve Şentürk’ün yaşadığı evde kalırdı. Miami’nin çılgın gecelerinde kız kıza sabahın ilk ışıklarına kadar gezer eğlenir tozarlardı.

Chloe Loughnan kimdir?

Hatta geçmiş dönemlerde ikili 14 Ekim 2018’de ‘Miami Sea Spice’ adlı kulübün ‘happy hour’ isimli akşamüstü partisi çıkışı Merve’nin alkollü kullandığı motosikletle kaza geçirmiş, Chloe Loughnan ise hastanelik olmuştu.

Serdar Ortaç kimdir?

Chloe Ve Merve Samimiyeti Dillerdeydi!

Miami’de yaşayan bazı Türklerin Merve Şentürk ile Chloe Loughnan’ın arasında özel bir ilişki olduğunu ve çektikleri bazı resimleri gönderdiler. İki yakın  dost Miami akşamlarında sıradışı ve çılgın gece kulüplerinde gönüllerince eğlendikleri iddia edildi.

Merve’nin eşi Ersun, çılgın gece eğlencelerine kendini fazlasıyla kaptıran eşi Merve’den, Chloe ile samimi yakınlığına engel olamadığı için boşandığı ortaya çıktı. Bu tarz dedikodular ünlü popçu’nun da kulağına gitmiş ve  Serdar Ortaç’ın Chloe Loughnan’den boşanma sebeplerinden biri de bu olduğu konuşuluyor.

Chloe Loughnan ile Kaan Kalyon aşk mı yaşıyor?

 

İşte Chloe Loughnan İle Merve Şentürk’ün Samimi Görüntüsü;

Chloe Loughnan İle Merve Şentürk'ün Samimi Görüntüsü
Chloe Loughnan İle Merve Şentürk’ün Samimi Görüntüsü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler