Ana SayfaÜnlülerHilal Altınbilek Estetiksiz Fotoğrafları Hakkında İlk Defa Konuştu!

İlgili Postlar

Hilal Altınbilek Estetiksiz Fotoğrafları Hakkında İlk Defa Konuştu!

Atv televizyonlarında sevilerek izlenen yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova adlı dizinin güzel oyuncusu Hilal Altınbilek, Estetik haberlerini cevapladı. Hilal Altınbilek Estetiksiz Fotoğrafları Hakkında İlk Defa Konuştu! Detayları Haberimizde..

Kubilay Aka ve Hilal Altınbilek’ten yeni haber!

Hilal Altınbilek Estetiksiz Fotoğrafları Hakkında İlk Defa Konuştu!

ATV kanalının fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova isimli dizisinin başarılı oyuncusu Hilal Altınbilek, kendisi hakkında ortaya çıkan estetik güzeli ifadelerine yanıt verdi. Hilal Altınbilek Estetiksiz Fotoğrafları Hakkında İlk Defa Konuştu!

Hilal Altınbilek Kimdir?

Kullanıcılar 10 Yıl Öncesiyle Kıyaslıyor!

Televizyonların sevilerek izlenilen projesi Bir Zamanlar Çukurova’da göstermiş olduğu yüksek performansıyla herkesin dikkatini çeken başarılı oyuncu Hilal Altınbilek, kendisi hakkında ortaya çıkan estetik olmuş güzel dedikodularına ilk defa yanıt verdi. Hilal Altınbilek, sosyal medyada 10 yıl önceki resimleriyle şimdiki halini kıyaslayanlara ise sert çıktı.

Yaptığım Müdehaleler Fark Yaratıyor!

Evrim geçirmiş ifadeleriyle yorum yapan sosyal medya kullanıcılarına sert çıkan Hilal Altınbilek şunları söyledi;

“Yüzünde başka bir müdahale olmadığını anlatan Altınbilek, “Estetik burnum ve dişlerimde var. O kıyasladıkları 10 sene önceki halim. Yaptırdığım işlemler yüzümün tam ortasında olduğu için büyük bir fark yaratıyor”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler