Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz İle Defne Samyeli Ayrılık Nedeni Ortaya Çıktı! Meğer Cem Yılmaz...

İlgili Postlar

Cem Yılmaz İle Defne Samyeli Ayrılık Nedeni Ortaya Çıktı! Meğer Cem Yılmaz O Dedikoduları Önceden Biliyormuş!

Komedyen Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin, ayrıldığı patlak veren yıllar önceki Mustafa Sandal ile Defne Samyeli ile yaşanılan aşk dedikodusu bir kez daha magazin gündeminde. Meğer Cem Yılmaz O Dedikoduları Önceden Biliyormuş! Detayları ise Haberimizde..

Cem Yılmaz Doğum Günü’nü Çok Özel Kutladı?..

Meğer Cem Yılmaz O Dedikoduları Önceden Biliyormuş!

Ünü söz yazarı ve şarkıcı Mustafa Sandal’ın yazdığı Beni Ağlatma kitabında yazdığı şarkıcı Defne Samyeli ile geçmiş dönemde aşk yaşadıkları hakkındaki ifadeleri güzel şarkıcı tarafından yalanlanmış ve ünlü şarkıcı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Cem Yılmaz ise O Dedikoduları Önceden Biliyormuş!

Cem Yılmaz Kimdir?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın ise geçmişte yaşandığı öne sürülen Defne Samyeli ile Mustafa Sandal aşkını daha öncesinde kulağına geldiği ortaya çıktı.

Cem Yılmaz’ın 2017 Sette Kulağına Gelmiş!

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın yapmış olduğu özel haberine göre Ünlü komedyen geçmiş dönemde yaşandığı öne sürülen Defne Samyeli  ile Mustafa Sandal aşkını 2017 sette duymuş. Ünlü ikilinin aşkı doludizgin devam ederken, Cem Yılmaz, oyuncu Serenay Serenay Sarıkaya’yla ilişkiye girdiği haberleri magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

Defne Samyeli kimdir?

Defne Samyeli Mustafa Sandal’dan Şikayetçi Olmuştu!

Ünlü sunucu o zamanlar Mustafa Sandal’ın “Beni Ağlatma” isimli kitabında yazdıkları sebebiyle gündeme gelmişti. Mustafa Sandal, Beni Ağlatma’da Defne Samyeli’yle bir dönem sevgili olduklarını, sevenleri azalmasın, albüm satışları düşmesin diye bu aşkı gizli tuttuklarını iddia edilmişti.

Mustafa Sandal kimdir?

Defne Samyeli ise ünlü popçuyu hayatında üç ya da dört kez gördüğünü, kendisiyle bir aşk yaşamadığını açıklayarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na Mustafa Sandal hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Arif V 216 Film Setinde Ortaya Çıkmış!

Ünlü komedyen’in Defne Samyeli’yle arasındaki tüm bağları koparmasına da ilk defa 2017  senesinde duyduğu ve seneler sonra tekrar gündeme gelen bu ilişki iddiası yol açmış. Cem Yılmaz, “Arif V 216” sinema filminde ünlü popçuya küçük bir rol vermiş, Mustafa Sandal çekimlerde 90’lı dönemlere damgasını vuran “Onun Arabası Var” hitini söylemişti.

Ünlü Komedyen, Mustafa Sandal’ın eskiden Defne Samyeli ile aşk  yaşadığı iddiasını Arif V 216 filmi çekimleri esnasında ama pek de önemsememiş. Ortalama 1 sene sonra ünlü sunucuyla aşk yaşamaya başladığında da bu durum ikili arasında da konusu açılmamış. Ta ki bu ilişkilerinde sorunlar baş gösterene kadar.

“Beni Ağlatma” Çıktığında İplerde Koptu!

Ünlü komedyen, Serenay Sarıkaya’yla arasında bir yakınlaşma başladığı zaman, Defne Samyeli’ye ünlü popçu’la ilgili aşk dedikodularını kendisine sormuş ancak Defne Samyeli bu iddiaları yalanlamış. Fakat  bu konuşmadan kısa bir süre sonra çıkan Mustafa Sandal’ın “Beni Ağlatma” kitabı ise tüm bunların üzerine tuz biber ekmiş.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler