Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç "Ebruyla Bozulma Sebebim Demet Dedi! Ortaya Çıkan Kasedi Şoke Etti!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç “Ebruyla Bozulma Sebebim Demet Dedi! Ortaya Çıkan Kasedi Şoke Etti!

Popçu Serdar Ortaç’ın, Ebru Gündeş ile dargınlığı hakkında Demet Akalın’ı hedef göstermesinin yankıları devam ediyor. Bir dönem yakın dostu olan Ebru Gündeş ile neden konuşmadıklarını açıklayan Serdar Ortaç, Demet Akalın’ı aralarını bozmakla suçlamıştı. Serdar Ortaç “Ebruyla Bozulma Sebebim Demet Dedi! Ortaya Çıkan Kasedi Şoke Etti! İşte Detaylar..

Serdar Ortaç İle Demet Akalın Arasındaki Gerginliğin Gerçek Sebebi?

Serdar Ortaç “Ebruyla Bozulma Sebebim Demet Dedi! Ortaya Çıkan Kasedi Şoke Etti!

Magazin duayeni Ali Eyüboğlu ile ünlü sunucu İlkay Buharalı’nın YouTube’da canlı yayınlanan “Magazin Noteri” programına misafir olan Serdar Ortaç sansasyonel açıklamalarda bulunmuşdu. Bir zamanlar yakın dost oldukları şarkıcı Ebru Gündeş ile konuşmama sebebini açıklayan Ortaç, Demet Akalın’ı aralarını bozmakla suçlamışdı. Demet Akalın’dan Ortaç’a yanıt gecikmedi. Serdar Ortaç “Ebruyla Bozulma Sebebim Demet Dedi! Ortaya Çıkan Kasedi Şoke Etti!

Ebru Gündeş kimdir?

Serdar Ortaç Ebru Gündeş Dostluğunun Nasıl Bittiğini Anlattığı Kayıt Ortaya Çıktı!

Ancak Serdar Ortaç cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Milliyet’in yapmış olduğu özel habere göre; “Serdar Ortaç’ı ‘Magazin Noteri’ne konuk ettiğimizde ona yönelttiğim sorulardan biri Ebru Gündeş’le görüşüp görüşmediğiydi. Çünkü Gündeş, yıldızının parladığı 1993 yılında konuk gittiği radyoda keşfedip şarkıcı yaptığı DJ Serdar Ortaç’la çok sıkı dosttu. Ortaç, o dostluğun nasıl bittiğini şöyle anlattı;

Demet Akalın kimdir?

Serdar Ortaç; “Ebru Demet’e İnandı..Yüzüme Bile Bakmadı!”

“Beş yaz önce Çeşme’de Demet Akalın’la sohbet ediyorduk. Reza (Ebru Gündeş’in eşi) tutuklanmıştı. Demet’e dedim ki, ‘Görüyor musun Reza da tutuklandı. O da, ‘Geçmiş olsun dedin mi? diye sordu. Ben de ‘Daha bugün tutuklandı, ne olduğunu anlayalım, yarın ararım’ dedim. Konu öyle kapandı. Aylar sonra Demet, Ebru’ya, ‘Aman Reza içeri girdi, ben neden arayayım Ebru’yu dedi’ demiş. O da bunu benim söylediğime inanıp, havaalanında yüzüme bile bakmadı. O günden beri de yüzüme bakmıyor. ‘Merhaba’ desem, selamımı almıyor. Bu yüzden o arkadaşlık çöpe gitti.”

Demet Akalın’dan Jet Hızında Yanıt!

Magazin camiasında bomba etkisi yaratan bu açıklamaya Demet Akalın’dan tepki gecikmedi. Ünlü popçu, Serdar Ortaç’a şu üç tweet’le cevap verdi:

Demet Akalın Varan 1: “Akıllanmıyor Adam”

“Dost dosttur! Aramak da, gitmek de insanın elindedir! Hele ki hapse girerken arkandan gelen biriyse. Akıllanmıyor adam, enteresan.”

Demet Akalın Varan 2: “Hapishaneye Girerken Bile Ebru Onun Yanındaydı!”

“Yıllar önce hapishaneye giderken beyefendi, Gündeş arkasından arabayla takip etti onu, unutuyor herhalde. Ne diyeyim, kendi kişiliğini bana niye bağlamış seneler sonra anlamadım. ‘Çantalarınızı yiyin’ dedi ya ona istinaden.”

Demet Akalın Varan 3: “Dua et Ramazan Serdar!”

“Ramazan günü Ortaç’a akıl sağlığı diliyorum tüm kalbimle. Ebru ‘gazla’ değil, ‘kalbiyle’ yaşayan dev sesli dostumdur. Öğrendiğimde kapısında bitmişimdir. Telefon denen şey elinde oluyor insanın, aradığında açılıyor… Kapı da öyle, gidiyorsun açılıyor. Dua et Ramazan!”

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç: “Basiretim Bağlandı”

“Ebru Gündeş’le aramı Demet Akalın açtı’ başlıklı yazımın çıktığı gün adı bende saklı bir okurumuz, Serdar Ortaç’ın 31 Aralık 2014 tarihinde katıldığı televizyon programının linkini gönderdi. Videoyu izleyince Ortaç’ın ağzından Demet Akalın’sız, bambaşka bir versiyon çıktı ortaya….”

İşte Serdar Ortaç’ın Beş Yıl Önceki Kayıtta Anlattıkları:

Ebru’ya karşı bir tane hatam var benim, çok büyük hata. 1997 yılında Mamak Cezaevi’nde beni ilk ziyaret edenlerden biriydi… En kötü anımda yanımdaydı. Geçen sene, onun başına o olay geldiğinde, ben gidip de ‘Ebrucum geçmiş olsun’ demedim. Benim hatam. Basiretim bağlandı. E-posta attım, mesaj çektim; yeni numarasını bulamadığım için… Aslında varmış bende, ama telefon değiştirmişim; falan filan. Bahane değil. Ebru’nun kalbini kırdım. O yüzden ne dese haklı. Kadın en kötü günümde benim yanımda, ama ben onun yanında değilim………..

……..Bu yüzden çok pişman olduğumu duydu, biliyor. Keşke gitseydim evine ve yüz yüze bir ‘geçmiş olsun’ deseydim. Hanım da tanıyor, beraber yemek yemişliğimiz var. Zorladı, ‘Git’ dedi, ‘Beraber gidelim’ dedi. Basiretim bağlandı. Belki de korktum. Ama insan niye korksun ki, arkadaşım. Yapmadım. Keşke bir mesajla yetinmeseydim, evini bulup gitseydim, o kötü günlerde. Benden bekledi bunu………

.….Ayrıca benim MS olduğumu duydu, telefon açtı. O badireleri atlattıktan sonra beni arayıp, ‘Geçmiş olsun’ dedi. Ebru’da var hatır bilmek, bende maalesef yok. Benim Serdar Ortaç olmama vesile oldu. Radyodan eliyle tutup, müzik şirketine o götürdü. ‘Gelin dedi, bu çocuğa kaset yapın. Ebru konusunda çok hatalıyım………

………Ayrıca benim MS olduğumu duydu, telefon açtı. O badireleri atlattıktan sonra beni arayıp, ‘Geçmiş olsun’ dedi. Ebru’da var hatır bilmek, bende maalesef yok. Benim Serdar Ortaç olmama vesile oldu. Radyodan eliyle tutup, müzik şirketine o götürdü. ‘Gelin dedi, bu çocuğa kaset yapın. Ebru konusunda çok hatalıyım…………..

……..patavatsızlığım için de herkesten özür diliyorum. Benim eşekliğim yüzünden bu hale geldi olay. Sadece dedikodular bizi buraya kadar getirdi. Herkesten özür diliyorum.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler