Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç İle Demet Akalın Arasındaki Gerginliğin Gerçek Sebebi?

İlgili Postlar

Serdar Ortaç İle Demet Akalın Arasındaki Gerginliğin Gerçek Sebebi?

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçmiş dönemlerde yakın dost  olduğu Ebru Gündeş ile aralarının açılma sebebini popçu Demet Akalın’ı göstermişti. Peki ünlü Demet Akalın bu iddialara ne yanıt verdi. Serdar Ortaç, Demet Akalın hakkında neyi itiraf etti? Tüm Detaylar Haberimizde..

Serdar Ortaç’ın Toplam Borcunu Duyanlar İnanamadı!..

Serdar Ortaç İle Demet Akalın Arasındaki Gerginliğin Gerçek Sebebi?

Ünlü besteci Serdar Ortaç, YouTube ‘da sevilerek izlenen ünlü duayen Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’nın hazırlayıp sundukları Magazin Noteri adlı bir programa konuk oldu. Serdar Ortaç,  meslektaşı Demet Akalın yüzünden Ebru Gündeş’le tartıştıklarını açıklamıştı..

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç; “Ebru Demete İnandı..Yüzüme Bakmadı!..”

50 yaşındaki ünlü şarkıcı Sedar Ortaç, “Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab tutuklandığı gün, Demet’le Çeşme’deydik. Ona, ‘Ne olduğunu anlayalım yarın ararım’ dedim. Aylar sonra Demet, benim için Ebru’ya, ‘Aman Reza içeri girdi, neden arayayım dedi’ demiş. Ebru da benim söylediğime inanıp, yüzüme bile bakmadı. Arkadaşlığımız öyle çöpe gitti” şeklinde anlatmıştı..

Ebru Gündeş kimdir?

Sedar Ortaç’ın bu iddialarına popçu Demet Akalın’dan jet hızında cevap geldi. Akalın açıklamasında “Ramazan günü Ortaç’a akıl sağlığı diliyorum tüm kalbimle!!! Gündeş ‘gazla’ değil ‘kalbiyle’ yaşayan dev sesli dostumdur! Öğrendiğimde kapısında bitmişimdir! Telefon denen şey elinde oluyor insanın arıyorsun açılıyor, kapı da öyle gidiyorsun açılıyor! Dua et ramazan!

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın; “Serdar Kendi Kişiliğini Bana Bağlamış”

“Yıllar önce hapishaneye giderken beyefendi Gündeş arkasından arabayla takip ediyordu unutuyor herhalde ne diyeyim kendi kişiliğini bana niye bağlamış seneler sonra anladım! Çantalarınızı yiyin dedi ya ona istinaden…”

Gökhan Özen Demet Akalın’a Demediğini Bırakmadı!!!…

İşte Demet Akalın’ın Sert Yatnıtı!!…

Demet Akalın'dan Yanıt

Demet Akalın’dan Yanıt

Ebru Gündeş’i Makyajsız Görenler Gözlerine İnanamadı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler