Ana SayfaÜnlülerÜnlü Müzisyen'den Ünlü Futbolcu Semih Kaya'ya Single Teklifi!..

İlgili Postlar

Ünlü Müzisyen’den Ünlü Futbolcu Semih Kaya’ya Single Teklifi!..

Dünyaca ünlü futbolcu Semih Kaya Şarkıcılık performansıyla şaşkına çevirdi. Futbolcu Semih Kaya’nın şarkıcılık performansı ünlü müzik adamından tam not aldı.. Detaylar Haberimizde..

Soner Sarıkabadayı Yükselişe Doymuyor

Ünlü Müzisyen’den Ünlü Futbolcu Semih Kaya’ya Single Teklifi!..

Ünlü müzik adamı Soner Sarıkabadayı, İnstagram sayfasından başlattığı Evdeki Ses yarışmasında yarışan yarışmacılara şanş dilemek için Galatasaray’dan Sparta Prag’a transfer olan ünlü futbolcu Semih Kaya canlı yayına bağlanarak büyük sürpriz yaptı.

Dünyaca ünlü futbolcu Semih Kaya ünlü besteci ve şarkıcı Soner Sarıkabadayı’nın ricası kırmayarak bağlamasıyla beraber “Deniz
Üstü Köpürür” “Uzun İnce Bir Yoldayım (Aşık Veysel) “, şarkılarını yorumlayarak başarılı şarkı performansı ile şaşırttı.Ünlü futbolcunun performansını çok beğendiğini belirten Soner Sarıkabadayı; bir gün single yapmak istersen Pdnd Müzik kapıları sana sonsuz açık diyerek
canlı yayında Semih Kaya’ya müzik piyasasına transfer teklifinde bulundu.

Soner Sarıkabadayı Kimdir?

Yarışmanın jüri üyelerinden ünlülerin marka danışmanı Selim Akar ve ünlülerin aranjörü Osman Çetin beş yıldızlı yorum mesajı ile Semih Kaya’nın performansına  beğenilerini ortaya koydular.“ Evdeki Ses” yarışması sonucunda birinci olacak  yarışmacıya kişiye PDND Müzik tarafından bir single’ın yapılacak.

Soner Sarıkabadayı’dan Ben Fero Benzetmelerine Şok Yanıt!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler