Ana SayfaÜnlülerSoner Sarıkabadayı'dan Ben Fero Benzetmelerine Şok Yanıt!

İlgili Postlar

Soner Sarıkabadayı’dan Ben Fero Benzetmelerine Şok Yanıt!

Soner Sarıkabadayı’dan Ben Fero Benzetmelerine Şok Yanıt! Yeni klip çalışması ile edindiği yeni imajı ile Ben Fero’ya benzetilen ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı, yapılan benzetmelere sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile yanıt verdi. Kabadayı, eleştiriler karşısında sessizliğini bozarak yaptığı paylaşım ile yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Soner Sarıkabadayı’nın sosyal medya paylaşımında dikkat çeken, yanıt niteliğindeki detaylar nelerdir? Sorunun yanıtı haberimizde…

Soner Sarıkabadayı’nın Yeni İmajı Ben Fero’ya Benzetildi!

Soner Sarıkabadayı’ya Ben Fero Benzetmesi

Son yılların kendine has tarzı ve başarılı performansı ile dikkat çeken ismi Soner Sarıkabadayı, Selim Akar’ın yönetmenliğini yaptığı “Ölümüne” isimli şarkısına çektiği kliple dikkatleri üzerine çekmişti. Sarıkabadayı, klibinde dazlaklar ile kamera karşısına geçen ünlü şarkıcı, yeni imajı ile son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Ben Fero’ya benzetilmişti.

Soner Sarıkabadayı Kimdir?

Soner Sarıkabadayı’dan BenFero yorumuna yanıt

Yeni klibindeki imajına yapılan yorumlarda Ben Fero’ya benzetilen Soner Sarıkabadayı, sonunda sessizliğini bozdu. Ünlü şarkıcı, Ben Fero benzetmelerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yanıt verdi.

Ben Fero kimdir?

Her Bıyıklıyı Amcan Sanma

Soner Sarıkabadayı, sosyal medya hesabından dazlaklar ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı. Ünlü şarkıcı, paylaşımının altına “Her Bıyıklıyı Amcan Sanma” notunu yazdı.

Soner Sarıkabadayı bir numara

Soner Sarıkabadayı, yeni şarkısı “Ölümüne” ile Apple Music’te 1 numaraya yükseldi, YouTube’da ise trendlere girmeyi başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler