Ana SayfaDedikoduHadise: Ben Kendimi Beğeniyorsam Konu Kapanmıştır!

İlgili Postlar

Hadise: Ben Kendimi Beğeniyorsam Konu Kapanmıştır!

Son dönemlerde giyim tarzıyla gündemden düşmeyen Hadise’nin eleştirilere karşı sabrı taşıyor gibi duruyor. Gelen eleştiriler karşısında Hadise “Ben kendimi beğeniyorsam konu kapanmıştır.” açıklamasını yaparak kendini eleştirilerin sözlerini umursamadığını bir kez daha dile getirdi.

Demet Akalın’dan Hadise Göndermesi

Geçtiğimiz sene başlayan Demet Akalın ve Hadise polemiği hız kesmeden devam ediyor. Arada durulan ikilinin arasındaki dolaylı atışmada dozu en çok arttıran ise Akalın oluyor. Son dönemlerde sahne kıyafetleriyle çok fazla tepki alması üzerine Demet Akalın’ın “Zamanında ben de giydim mayo ve açık şeyler. Bir şey demem hoş olmaz. Hayatına biri girince o minileri giymek zor. Popçular değil ama birkaç hatun kötü giyiniyor. Dekolte değil, pornografik yani!” sözleri Hadise’ye bir gönderme olarak değerlendirilmişti. Bu gönderme karşısında Hadise sessizliğini korurken ünlü şarkıcının sevenleri Akalın’a “Edepsizlik sizin kafanızda” yanıtını verdi.

Ebru Polat, Sahne Kıyafetlerinden Dolayı eleştirilen Hadise’ye Destek oldu!

Hadise’ye Destek Büyüyor

Dekolte giydiği nedeniyle takipçilerinden eleştirilere maruz kalan Hadise sanat ve magazin dünyasından pek çok ünlü isim destek oldu. Hadise’nin tarzı hakkında ünlü köşe yazarı Cengiz Semercioğlu‘da “Hadise sektöre girdiğinden beri asi ve kural tanımaz bir kadın. Bu onun tazı.” yorumunu yapmış ve pek çok sanatçıda bu konun gereğinden fazla abartıldığını düşündüklerini dile getirmişti.

Cengiz Semercioğlu Kimdir?

Hadise: Ben Kendimi Beğeniyorsam Konu Kapanmıştır!

Dekolte tartışmaları devam ederken sosyal medya hesabından ceket ve mayolu bir kombinle paylaşım yapan Hadise bu paylaşımıyla binlerce beğeni almasının yanı sıra eleştirilere karşı duruşunu da net bir şekilde göstermişti. Geçtiğimiz gün bir dergi için objektif karşısına geçen ünlü şarkıcı çekim sonrası röportajında dekolte konusu hakkında ne düşündüğü sorulunca “”Hiçbir zaman bedenimin nasıl göründüğüyle alakalı bir korku içinde olmadım. Ayrıca kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. Ben kendimi beğeniyorsam o noktada konu kapanıyor.” yanıtını verdi.

Hadise Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler