Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı "Bilmediğiniz Çok Şey Var" Diyerek Kafa Karıştırdı!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı “Bilmediğiniz Çok Şey Var” Diyerek Kafa Karıştırdı!

Sosyal medyada her yaptığıyla olay olan Şeyma Subaşı, çektiği videoda Acun Ilıcalı hakkında yaptığı yorum tepki almasına neden oldu. Şeyma Subaşı, hangi konu hakkında “bilmediğiniz çok şey var” dedi? Tüm detaylar haberimizde…

Şeyma Subaşı Kafa Karıştırdı!

Şeyma Subaşı’nın Çağla Ayça Altunkaya Hakkında Küçük Yorumu!

Kısa bir süre önce YouTube kanalı açan ve günlük yaşantısında yaptıklarını paylaşan Şeyma Subaşı’nın her videosu olay oluyor.  Son videosunda spor öncesi içtiği kahveli karışımın tarifini verdi. Tarif verirken eski yaşantısına da değinen Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı hakkında yorum yaptı. Tel celsede boşanmaları ile gündem olan ikili zaman zaman magazin gündemine gelmeye devam ediyor.  Peki Şeyma Subaşı eski eşi hakkında ne dedi? Yaptığı yorumla tepki aldı mı?

Şeyma Subaşı: Bende Boş Şeyler Var

“Bilmediğiniz Çok Şey Var…”

Spor öncesi içtiği kahveli karışımın tarifi için mutfağa giren Şeyma Subaşı, eski yaşantısı hakkında yorumlarda bulundu. 16 yaşında moda yarışmasına katılan Şeyma Subaşı, o dönemlerde yüzü ve fiziğinin henüz oturmadığını ve ailesini bu yarışmaya katılmak için zor ikna ettiğini anlattı. Daha sonra Var Mısın Yok Musun yarışmasına katıldığından bahseden Subaşı, yarışmadan sonra hayatının hangi yönde değiştiğinde de değindi.

Şeyma Subaşı’ya Tatil Hediye Etmek İsteyenler Sıraya Girsin!

Şeyma Subaşı, Ilıcalı ile tanışmasıyla alakalı “Bilmediğiniz çok şey var nasıl başladığı ile ilgili ama o konuları konuşmayacağım” diyerek gönderme yaptı. Guido Senia ile bir ilişkisi olan Şeyma Subaşı’nın eski eşi hakkında olan yorumu sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bir kısım hayatında biri varken böyle şeyler konuşmasının doğru olmadığını, dikkat çekmek için yaptığını savunurken, bir kısım ise böyle konuşmasının bir sakıncası olmadığını savundu.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Acun Ilıcalı Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler