Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'ya Tatil Hediye Etmek İsteyenler Sıraya Girsin!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’ya Tatil Hediye Etmek İsteyenler Sıraya Girsin!

Son dönemlerde yaptığı açıklamalarla magazin dünyasında adından sık sık söz ettiren Şeyma Subaşı bu defada cümleleriyle sosyal medyada alay konusu haline geldi. Tatil harcamalarını kendisinin yapmadığına dair açıklama yapan sosyal medya fenomeni “Şeyma Subaşı’ya tatil hediye etmek isteyenler sıraya girsin!” şeklinde tepkilerini üzerine çekti.

Boşanma Açıklamasındaki Tutarsızlık Gözlerden Kaçmadı

Acun Ilıcalı ile boşanmasıyla ilgili olarak açıklamalara devam eden Şeyma Subaşı katıldığı bir magazin programında boşanma nedenin eşini aldatması olmadığını belirterek Acun Ilıcalı’yı aldatmadığını açıkladı. Olay aldatma olmasa da basına bir hoş gösterme çabası olduğu kesin. Acun Ilıcalı ile 18 yaşında ilişkiye başlayan henüz ergen bir genç kızken Ilıcalı ile büyüyen ünlü fenomen Acun’un kendisini masumluğu için sevdiğini ve kendi enerjisinin Acun’a fazla geldiğini dile getirmişti. Ama aynı programda boşanmalarının nedenin birbirlerine karşı tahammülsüzlük ve 18 yaşından beri yaşadıkları olduğunu söylemesi Subaşı’nın boşanmanın perde arkasını sakladığını düşündürdü.

Şeyma Subaşı Aldatma İddialarına Yanıt Verdi!

Biraz Dedikodu, Biraz YouTube

Şeyma Subaşı’nın hayatı bana bir dönemler Göksel’in fenomen olan şarkısını hatırlatıyor. “Bir seni konuşurum” edasında magazine verdiği malzemelerin gündeme gelmek için olduğu aşikar. E kafenin battığı, YouTube kanalının açıldığı şu dönemde magazin sayfalarında olmak ekmek parası niteliğinde. Emekçiliğiyle festival festival gezerek hayatını “Sadece Şeyma” ile genç kızlara örnek olarak sunan Subaşı’nın polemikleri pek de bitecek gibi durmuyor.

Şeyma Subaşı’ya Tatil Hediye Etmek İsteyenler Sıraya Girsin!

“Acun Melisa’yla olan 3 tatilimi karşılıyor anlaşmamız var. Guido tüm tatil masraflarını ödüyor kuruş ödetmiyor. Guido ile olan tatilim ayrı bir şey; bir kuruş ödemişliğim yok zaten… Kalan tatillerime de reklamlardan ve festivallerden gelen davetlerle gidiyorum.” açıklamasını yapan Şeyma Subaşı bir kez daha gündemin bel kemiğine oturmayı başardı. E ne diyelim tatilin eksiğin varsa senin için aramızda para toplayabiliriz…

Şeyma Subaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler