Ana SayfaÜnlülerTülin Şahin: Bakıcı İstemiyorum

İlgili Postlar

Tülin Şahin: Bakıcı İstemiyorum

Nisan ayında Portekizli iş adamı Pedro De Noronha ile dünya evine giren Tülin Şahin, evlendikten birkaç ay sonra mutlu haberi vererek yakında anne olacağını açıklamıştı. Kasım ayında kızı Siena’yı kucağına alan Tülin Şahin “Bakıcı istemiyorum” açıklamasını yaptı. Peki bundan sonra ne olacak? Tülin Şahin mankenliğe ara mı veriyor? İşte merak ettiğiniz tüm detaylar;

Sade Bir Nikahla Dünya Evine Girdiler

Bir süredir iş adamı Pedro De Noronha ile mutlu bir birliktelik yaşan ünlü manken daha öncesinde de ilişkilerinin ciddi olduğunu doğrulayan bir açıklama yapmıştı. Nisan ayında dünya evine girmeye karar veren çift Pedro De Noronha’nı evinde verdikleri sadece aile ve yakın arkadaşlarının olduğu sade bir törenle evlenmişlerdi.

Tülin Şahin’den Takipçilerini Sevindirecek Haber!

Annelik Heyecanı Çok Yakıştı

Evlendikten bir süre sonra sosyal medya hesabından bir emzik fotoğrafı paylaşarak hamile olduğunu açıklayan Tülin Şahin’in bu mutlu haberi herkesi çok sevindirmişti. Hamile olduğu dönemlerde mesleğine devam eden ünlü manken o dönemlerde kilo almaktan korkmamış kızını dünyaya sağlıklı bir şekilde getirebilmek için beslenmesine ve günlük yaşam rutinine çok özen göstermişti.

Tülin Şahin: Bakıcı İstemiyorum

Kızının sağlını güvence altına alabilecek için göbek kordonunu saklatan Tülin Şahin kızının her şeyiyle kendi ilgilenmek istediğini “Herkes dadı tutmamı tavsiye ediyor. Ama ihtiyacım yok. Sadece geceleri biraz uykusuz kalıyorum. Onu da hiç dert etmiyorum. Gündüz birlikte uyuyoruz. Zaten Pedro, İstanbul’da olduğu zamanlar bana çok yardım ediyor” sözleriyle açıkladı.

Tülin Şahin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler