Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Aldatma İddialarına Yanıt Verdi!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Aldatma İddialarına Yanıt Verdi!

Geçtiğimiz sene uzun bir süredir birlikte olduğu Acun Ilıcalı ile evliliğini bitiren Şeyma Subaşı’nın Ilıcalı’yı aldattığına dair iddialar ortalığı kasıp kavurmuştu. Bu iddialar karşısında uzun bir süre sessiz kalan Şeyma Subaşı aldatma iddialarına yanıt verdi. İşte Şeyma Subaşı’nın o açıklamaları;

Evlilik 10 Dakikada Bitti

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı 2017 senesinde dünya evine girmişlerdi. Evlenmeden önce yasak bir aşk yaşayan ve bu ilişkilerinden bir çocukları olan çift geçtiğimiz sene ani bir kararla yollarını ayırmaya karar verdi. Ayrılık haberinin duyulmasından birkaç gün sonra anlaşmalı olarak boşanan çiftin evlilikleri tek celsede sonlanmış Ilıcalı, Subaşı’na 125 Bin TL tazminat ödemeyi kabul etmişti.

Acun Ilıcalı İle Şeyma Subaşı Neden Ayrıldı?

Fransız DJ Kafaları Karıştırdı

Ayrılık hakkında ne Acun Ilıcalı’dan ne de Şeyma Subaşı’ndan bir açıklama gelmemiş olsa da iddialar oldukça kafa karıştırıcıydı. Sürekli yurtdışında olan sosyal medya fenomenin eşini ünlü bir oyuncuyla aldattığı iddia edilmiş ancak iddialar kanıtlanamamıştı. Fakat boşanmadan kısa bir süre sonra Şuabşı’nın gönlünü Fransız DJ Guido Senia’ya kaptırması aldatma iddialarının yeniden gündeme gelmesine neden olmuştu.

Toleransımız Kalmadı!

“Magazin Noteri” programına katılan Şeyma Subaşı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Henüz daha çok gençken Acun Ilıcalı‘ya gönlünü kaptıran sosyal medya fenomeni boşanmasıyla igli “Çok yorulmuştuk, 18 yaşımdan beri yaşadığımız olaylardan. Metres etiketine alışmış oldum. Acun’la birbirimize karşı toleransımız kalmadı. Ben para için devam edecek bir karakterde değilim. O da beni istemedi ben de onu istemedim. İkimizde birbirimize gelmeye çalıştık ama olmadı. Ben çok aşıktım ölüyordum onun için” açıklamasını yaptı.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Şeyma Subaşı Aldatma İddialarına Yanıt Verdi!

Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’nın YouTube kanalında yayınlanan “Magazin Noteri” isimli programa katılan Şeyma Subaşı aldatma iddiaları hakkında ilk kez konuştu. Boşanma nedeni olarak kendisinin enerjisinin Ilıcalı’ya fazla geldiğini dile getiren Şubaşı, i Eyüboğlu’nun “Şeyma’ya yakışır bir cevap istiyorum, Acun’u aldattın mı?” sorusu üzerine “Yok, hayır tabii ki de. Aldattığım mı konuşuluyor? Öyle bir şey yok, zaten benim her şeyim ortalıktaydı, herkes beni biliyor ve tanıyor. Ama şöyle bir durum var; ben fazla yakın oluyorum, fazla sarılıyorum bu yanlış belki.” açıklamasını yaparak yakınlığının Türk örf adetlerinde yanlış anlaşıldığını dile getirdi.

Şeyma Subaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler