Ana SayfaÜnlülerBurak Çelik Köy Hayatına Mı Dönüyor?

İlgili Postlar

Burak Çelik Köy Hayatına Mı Dönüyor?

Türk oyuncu ve aynı zamanda manken olan Burak Çelik, son zamanlarda kamera karşına geçmemişti. Burak Çelik, Best Model of Turkey ve Best Model of the World yarışmalarında birinci seçildikten sonra modellik kariyerine başlamıştır. Birinci olduktan hemen sonra Beyaz Show’a katılan oyuncu kendi kişisel bilgilerini söylemiştir. İlk başta “Karagül” dizisine başlamıştır. Bu olaylardan sonra kariyerine bir çok seviye arttırmıştır. Yakışıklı oyuncu ilk defa Zorlu AVM’de görüntülendi. Kameralar karşısına geçen Burak Çelik muhabirlerin soru cevaplamasının ardından magazin dünyasını şaşırtacak bilgi verdi. Zorlu AVM’de görüntülenen Burak Çelik, Burak Çelik Köy Hayatına Mı Dönüyor?

Burak Çelik : Orada Güzel Bir Köy Hayatı Yaşıyorum

Son olarak ‘Sevgili Geçmiş’ dizisi ile sevenleriyle buluşan yakışıklı oyuncu Burak Çelik, önceki gün Zorlu AVM’de görüntülendi. Rol aldığı dizinin final yapması ile bir süredir ortalarda gözükmeyen Burak Çelik, İstanbul’un kalabalıklığından uzaklaştığını söyledi. Çelik, “Riva taraflarında güzel bir evde yaşıyorum. Köylülerle beraber, oranın insanlarıyla beraber güzel bir köy hayatı yaşıyorum. Yemeğimi dahi tamamen doğadan, doğal yollardan temin ediyorum. İşlerim ya da görüşmelerim olursa o zaman şehir merkezi tarafına geliyorum. Onun dışında sürekli o taraflardayım” açıklamasında bulundu.

Burak Çelik Köy Hayatına Mı Dönüyor?
Burak Çelik Köy Hayatına Mı Dönüyor?

Burak Çelik Köy Hayatına Mı Dönüyor?

Türk oyuncu ve aynı zamanda manken olan Burak Çelik, son zamanlarda kamera karşına geçmemişti. Son olarak ‘Sevgili Geçmiş’ dizisi ile sevenleriyle buluşan yakışıklı oyuncu Burak Çelik, önceki gün Zorlu AVM’de görüntülendi. Rol aldığı dizinin final yapması ile bir süredir ortalarda gözükmeyen Burak Çelik, İstanbul’un kalabalıklığından uzaklaştığını söyledi. Kameralar karşısına geçen Burak Çelik muhabirlerin soru cevaplamasının ardından magazin dünyasını şaşırtacak bilgi verdi. Zorlu AVM’de görüntülenen Burak Çelik, köy hayatı ile ilgili bilgiler verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler