Ana SayfaÜnlülerÖzgür Aras Yeni Yaşını Dostlarıyla Kutladı!

İlgili Postlar

Özgür Aras Yeni Yaşını Dostlarıyla Kutladı!

Müzik ve televizyon dünyasının önemli isimlerinden Özgür Aras yeni yaşını dostlarıyla kutladı. Bugüne dek pek çok başarılı projeye imza atan ünlü sanatçı ve menajerin yeni yaşını öğrenenler şaşırdı. İşte yıllara meydan okuyan Özgür Aras’ın doğum gününden kareler;

Sanat Camiasının Önemli İsimlerinden

Yürüttüğü projeler, kaleme aldığı kitaplar, radyo programları ve TV projeleriyle Türkiye’de sanat camiasının en önemli ve en başarılı isimlerinden olan Özgür Aras aynı zamanda bugüne kadar pek çok sanatçının da menajerliğini yapmıştır. Özgür Aras önceki akşam “İstanbul’da The Galata Hotel”in de kutladığı doğum gününe yakın arkadaşları katılarak iyi dileklerini sundu.

Ünlü Dostları Yalnız Bırakmadı

Özgür Aras’ın geçtiğimiz gün kutladığı gününe Aslı & Bora Pehlivanlar,  Ayşegül Mermer, Cenk Eren, Deniz Seki,  Feyyaz, Gonca Vuslateri, İrem Derici, Neslihan Yargıcı, Nilgul & Erkan Nukan, Onur Büyüktopçu, Özlem & Berkay Şahin, Simge, Yeliz, Yonca Evcimik gibi sanat, iş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katıldığı katıldı. Bu mutlu günde konuklar Dj Alper Abakay’ın müzikleriyle eğlendi.

Özgür Aras Yeni Yaşını Dostlarıyla Kutladı!

Doğum gününü sevdikleriyle erkenden kutlayan Özgür Aras bugün itibariyle 40. yaşına girmiş bulunuyor. Genç görünümüyle yıllara meydan okuyan başarılı menajer ve sanatçı Özgür Aras doğum günü pastasında mumları üflerken dileğinin bu yıl “Bir çocuk evlat edinmek istediğini ve bunun için de tüm başvuruları yapacağını biran önce sonuçlanmasını” dilediğini söyledi.

Özgür Aras Kimdir?

Özgür Aras 40. Yaşını Kutladı
Özgür Aras 40. Yaşını Kutladı
Özgür Aras 40. Yaşını Kutladı
Özgür Aras 40. Yaşını Kutladı
Özgür Aras 40. Yaşını Kutladı
Özgür Aras 40. Yaşını Kutladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler