Ana SayfaÜnlülerKoronavirüsü Yenen Burak Akkul Tedavi Olurken Kaç Kilo Verdi?

İlgili Postlar

Koronavirüsü Yenen Burak Akkul Tedavi Olurken Kaç Kilo Verdi?

Türkiye Koronavirüs teşhisi konan ilk hastalardan biri olan Burak Akkul, zorlu tedavi sürecinde tüm sevenlerini endişelendirmişti. Yaklaşık 1 ay tedavi olan Burak Akkul verdiği kilolarla herkesi şaşırttı. Burak Akkul kaç kilo verdi? Tüm detaylar haberimizde…

Koronavirüsü Yenen Sunucu Burak Akkul Yaşadıklarını Anlattı..

Koronavirüsü Yenen Burak Akkul Tedavi Olurken Kaç Kilo Verdi?

Burak Akkul Korona Virüsünü Yendi!!!

Çok Gezenti programında sunuculuk yapan Burak Akkul, Türkiye’de ilk koronavirüs teşhisi konan hastalardan biri olmuştur. Zorlu tedavi sürecinden geçen Burak Akkul, sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından sevenlerine bilgi verdi.  Burak Akkul, ayakta bir fotoğraf paylaştı. Sözlerine, “‘Mesaj atmayın’ diye aksi ihtiyarlık yaptım biliyorum. Ama sizi habersiz bırakacak da değilim. Son halim fotoda.” şeklinde başlayarak sevenlerini habersiz bırakmadı.

Burak Akkul Yoğun Bakımdan Çıktı

20 gün entübe olarak kaldığını belirten Burak Akkul zorlu sürecinden bahsetti. “Odaya çıkardılar, elim ayağım tutmuyor, 8 Nisan gecesi olmuş, nöbetçi doktorun yardımıyla Seda’yı aradım, ağladık, uçtu geldi. Beş gün odada, serum, kontroller.. ve ev. Üç saat aynı pozisyonda dizi izlediniz. Kalkarken her yeriniz tutular, bacaklarınız boşalır… Bunu 20 günle çarpın. Kaslarım tutuk, zayıf. Küçük küçük yürüyerek güçleniyorum. Ve tabi Seda Akkul’un leziz yemekleriyle.. Evde hayat böyle geçiyor. Serumlardan hortumlardan sonra en az bir hafta tatsız geliyor her şey. ‘Yediğim içtiğim hep covid’ diyordum. Önce yumuşak sonra daha sert şeyler yiyeceksiniz; tat alma duyunuz da bu sürede, en geç 10 güne normalleşir” sözleriyle kendisi gibi evde olan hastalara tavsiyeler verdi.

Koronavirüs teşhisi konulan sunucu Burak Akkul’un tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor

“17 Kilo Verdim”

Burak Akkul Kimdir?

Plazma bağışlayıp bağışlamayacağı hakkında çok soru alan Burak Akkul  “17 kilo veren biri olarak vücudum zayıf ve tehlikelere açık. Doktorlar şimdilik uygun bulmuyor. Hastane takipte merak etmeyin.” dedi. Tedavi sürecinde 17 kilo verdiğini açıklayan Burak Akkul herkesi şaşırttı.

Koronavirüsü Yenen Burak Akkul Tedavi Olurken Kaç Kilo Verdi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler