Ana SayfaÜnlülerBurak Akkul Korona Virüsünü Yendi!!!

İlgili Postlar

Burak Akkul Korona Virüsünü Yendi!!!

Geçtiğimiz hafta Korona virüs salgınında yakalanan ve tedavisine yoğun bakımda devam edilen ünlü sunucu Burak Akkul, virüsü yendiği haberi ulaştı. Burak Akkul’un Korona Virüsü yenmesi ise Türkiye’de virüs korkusu yaşayan herkese bir umut olacak. Detayları Haberimizde..

Koronavirüs teşhisi konulan sunucu Burak Akkul’un tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor

Burak Akkul Korona Virüsünü Yendi!!!

Teve 2 televizyonunda eşi Seda Akkul ile Çok Gezenti adlı programı yapan, hazırlayan ve sunan ünlü sunucu Burak Akkul, yurt dışından döndükten sonra koronavirüs sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi yoğun bakımda devam edilen Burak Akkul’dan bugün müjdeli haber geldi.

Burak Akkul Kimdir?

Korona Virüsün 5 Semptomundan  4’ünü Yendi Bile!..

Yeni Asır’ın yapmış olduğu özel haberine göre: Korona virüslü günleri atlatan sunucu Burak Akkul’dan güzel haberler bu hafta bitmeden gelmeye başladı. Virüsün 5 semptomundan 4’ünün iyileştiği sadece bir semptomun kaldığı onun da bu süre içinde kaybolacağı bildirildi.

Korona virüs tedavisinde yeni gelen ilaçların kullanıldığı bilgisine ulaşılan sunucu Burak Akkul’un zorlu günleri geride bırakmaya başladı. Başarılı sunucunun dünyaya yayılan ve yüzlerce kişinin ölümüne neden olan virüsü yenmesi de salgından korkanlara bir umut olduğu düşünülüyor.

 

Londra’dan Döndükten Sonra Yoğun Bakıma Alınmıştı!..

Yurt dışında ülkeleri gezip görerek program yapıp sunan sunucu Burak Akkul, iş için gittiği İngiltere’den geldikten çok kısa bir süre sonra öksürük ve boğaz ağrısı nedeniyle hastaneye başvurmuştu. İlk etapta boğaz enfeksiyonu teşhisi konulan sunucunun sonrasında durumu ağırlaktı ve Burak Akkul’un yapılan koronavirüs testi pozitif çıkınca da tedavi altına alınmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler