Ana SayfaDedikoduChloe Loughnan ile Kaan Kalyon aşk mı yaşıyor?

İlgili Postlar

Chloe Loughnan ile Kaan Kalyon aşk mı yaşıyor?

Şarkıcı olan Serdar Ortaç 5 yıllık evliliğinden sonra 6 ay önce bitiren İrlandalı model Chloe Loughnan’ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. İddialara göre; Chloe, iş insanı Kaan Kalyon ile bir süredir birlikte…

Uzun süredir Serdar Ortaç ile birlikte olan, 2014 yılında nikah masasına oturan Chloe Loughnan, geçtiğimiz yılın ortalarında tek celsede boşandı.

Chloe Loughnan ile Kaan Kalyon aşk dedikoduları gündem oldu

Boşanmasının ardından yalnız olan model, iş insanı Kaan Kalyon ile aşk yaşamaya başladı. Chloe Loughnan ve Kaan Kalyon, İstanbul Emirgan’daki bir mekanda yakın arkadaşlarının aracılığı ile tanıştırıldı.
İlk günden yakınlaşan Chloe Loughnan ve Kaan Kalyon, gecenin ilerleyen saatlerinde sarmaş dolaş dans etti. Yeni bir ilişkiye başlayan Loughnan ve Kalyon, dün akşam tekrar aynı mekana gitti.
Chloe Loughnan geçtiğimiz günlerde adının eski eşiyle anılmasından rahatsız olduğunu ve Serdar’la anılmaya, bir yerlere gelmeye ihtiyacım yok” demişti.

Serdar Da Aşkı Buldu

İrlandalı modelin eski eşi Serdar Ortaç da bir süre önce meslektaşı olan Seçil Gür ile aşk yaşamaya başladı. İlişkisinden ilk kez bahseden Serdar Ortaç, “Yeni bir parça için bir araya geldik ama aramızdaki enerji çok yüksekti. Mutluyuz dedi .Bu da ikimiz için aşka dönüştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler